DEN SOCIALDEMOKRATISKE STATSMINISTERN STEFAN LÖFVEN SKAPAR ORDNING OCH REDA.

Stefan Löfven skapade ordning och reda i rikspolitiken. Resultatet blev en JÖK-regim för att hindra en konservativ ”katastrof” men med ett Miljöparti som löper amok med svenska skattebetalares pengar under sken av klimat- och miljöpolitik.

Stefan Löfven skapade ordning och reda i migrationspolitiken. Resultatet blev en fortsatt massinvandring av lågutbildade och lågkompetenta muslimer från MENA. Idag finns ca 1 miljon muslimer i Sverige i en dysfunktionell diaspora med egna sharialagar och islamistiska moskéer. Massmigrationen fortsätter med 118 000 år 2019.

Stefan Löfven skapade ordning och reda i de offentliga finanserna. Idag har i det närmaste alla kommuner problem med att finansiera sina budgetar pga. av övervältring av utgifter för migration och integration från staten. Flera tiotal kommuner har så stora finansiella underskott att kärnverksamheten måste bantas i kombination med stora kommunala skattehöjningar.

Stefan Löfven skapade ordning och reda i arbetslösheten med Europas lägsta arbetslöshet. Idag år 2020 har Sverige en av Europas högsta arbetslöshetssiffror.

Stefan Löfven skapade ordning och reda i Sveriges ekonomiska tillväxt. Idag har Sverige Europas lägsta tillväxt av BNP per capita.

Stefan Löfven lovar att skapa ordning och reda i klimatpolitiken. Nu ser vi att svenska skattebetalare fram till 2050 kommer att tvingas betala ofattbara 600 miljarder till fonder i Sydkorea för helt menings- och verkningslösa åtgärder.

Stefan Löfven lovar att skapa ordning och reda i gängkriminaliteten. Idag har vi en skenande invandrarbrottslighet, dödsskjutningar, sprängningar, gängvåldtäkter av flickor och pojkar, förnedrande pissrån etc. Jag bävar för hur Sverige kommer att fungera den dag Stefan Löfven skapat ordning och reda i den muslimska gängbrottsligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: