STEFAN LÖFVEN I EXPRESSEN

Det hör inte till vanligheten att jag länkar till en text av Stefan Löfven. Den socialdemokratiske statsministern har dock begått en text som idag publiceras under Debatt i Expressen. Jag började med att gå igenom texten mening för mening och påstående för påstående. Det fungerade inte, det blev alldeles för långt. Det fanns ett sakfel och en lögn i varje mening. Jag väljer istället att länka till texten och be er läsa den. Ja, jag ber er att läsa Stefan Löfvens artikel.

Anledningen är naturligtvis att den inte behöver kommenteras. Den är väldigt svulstig i sitt staplande av floskel på floskel om att exempelvis ”knäcka gängkriminaliteten” när sanningen är att den bara eskalerar och det idag pågår ett lågintensivt inbördeskrig i Stockholm.

Löfven skriver om att alternativet till JÖK-regeringen vore en ”historiskt löntagarfientlig högerregering.” Det är väl därför socialdemokratiska LO-medlemmar strömmar från S till SD månad för månad.

Den obefintliga integrationen skall ”snabbas på.” Migranterna skall göra sig ”anställningsbara”. Fakta är att sysselsättningen är ca 7 procent bland dem som kommit sedan 2015. Det tar mer än tjugo år för gruppen muslimska migranter innan femtio procent av dem har någon form av arbete (även generöst tolkat).

Ingen ”kommun skall lämnas i sticket”. Verkligheten, en samlad kommunal skuld på en BILJON kronor och över 90 kommuner med så stora budgetmässiga och finansiella underskott att konkurs hotar.

”Höjda pensioner”. Verkligheten visas av en av mina texter nedan här på FB. Muslimska migranter som inte arbetat en dag får högre pension än vissa grupper som arbetat och betalt skatt i 40 år. By the way; var det inte Göran Persson som stal pengar ur pensionsfonderna utan att det betalts tillbaka?

Så fortsätter artikeln med den ena lögnen efter den andra. I varje påstående – ja bokstavligen i varje påstående – talar empiriska fakta för att det motsatta är sanningen.

Verkligheten krockar så brutalt med den socialdemokratiska statsministerns påståenden att man nästan tycker synd om mannen.

Jag kommer själv att spara artikeln under rubriken ”You got to know your enemy”. Den kan visa sig vara användbar i kommande debatter och artiklar. Den är helt enkelt fruktansvärt lögnaktig och lös i köttet av floskler.

Besinna att det är en statsminister som representerar socialdemokratin av idag som står som författare till texten. Ja det är faktiskt så, även om det förefaller overkligt.

Artikeln innehåller samtidigt inte några sanna fakta om problemen med den muslimska massmigrationen och islamiseringen av Sverige som alla etniska svenskar idag känner till in på bara skinnet.

Stefan Löfven: Alternativet är en löntagarfientlig regering
AFTONBLADET.SE
Stefan Löfven: Alternativet är en löntagarfientlig regering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: