GÖRAN ROSENBERG I P1:S GOD MORGON VÄRLDEN

Rosenberg (inte Silberstein denna gång) visar en alltmer extrem neo-marxistisk sida. Lyssna på hans inlägg idag i ovan nämnda program. Hans ensidigt ideologiska ställningstagande för demokraterna i USA och hans pinsamma försök att kasta George Orwells nyspråk (romanen 1984) på Donald J. Trump och republikanerna faller platt till marken. Lyssna! Lyssna! Den som verkligen utnyttjar ett nyspråk är herr Rosenberg själv. Ett av de mest tendensiösa neo-marxistiska inlägg jag hört på statsradion och det säger inte lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: