VAD ÄR EN BILJON KRONOR?

 
Det enklaste svaret är 1 000 000 000 000 kronor eller ett tusen miljarder kronor
 
Det mest svårsmälta men sanna svaret är den kostnad för välfärds migranterna (främst dysfunktionella analfabeter, lågutbildade, lågkompetenta, lågintelligenta muslimer från MENA) som de svenska skattebetalarna finansierat under 2000-talet! I praktiken är den kostnaden lågt räknad och redan passerad.
 
Med utgångspunkt i att 6-8 procent (enligt offentlig statistik) av migranterna har riktiga jobb på marknaden så blir deras skatteinbetalningar 2014 – 2019 ca 30 miljarder (sannolikt högt räknat). Givet att de har en genomsnittlig lön före skatt på ca 20-25 000 kr i månaden, vilket de förmodligen inte har. Det innebär en förlust för det svenska folkhushållet på 970 miljarder 2014 – 2019. Gängkriminalitet, klanvälde, framväxten av en dysfunktionell diaspora, hedersförtryck, tvångsgifte, månggifte, lägre skolresultat, fängelser, våldtäkter, dödsskjutningar, mord, sprängningar, sharialagar, islamistiska imamer och moskéer, minarter och böneutrop, 200 muslimska IS terrorister, pedofiler, torterare och våldtäktsmän och den allmänna otryggheten för svenskar i våra städer oräknade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: