FACEBOOK STOPPADE FÖLJANDE INGRESS TILL EN LÄNK TILL ARTIKEL OM PEDOFILER INOM HBTQ

Nedanstående länk o inledande text censurerades av Facebook o togs bort!. Efter att jag begärt granskning av mitt inlägg har Facebook öppnat det igen.  DET VAR EN MYCKET INTRESSANT OCH LÄRORIK ERFARENHET! RESULTATET AV ATT DEN SOCIALDEMOKRATISKA REGERINGEN MED MORGAN JOHANSSON I SPETSEN BEGÄRT ATT FACEBOOK YOUTUBE OCH GOOGLE GENOM INFÖRANDET AV ALGORITMER HINDRAR KRITISKA OCH IFRÅGASÄTTANDE KOMMENTARER . AVSLÖJANDE OM DE TOTALITÄRA DDR-DRAGEN I JÖK-REGERINGEN!

 

HBTQ NÄRMAR SIG ATT ACCEPTERA PEDOFILI.

ARTIKELN VISAR HUR DEN EXTREMISTISKA PROPAGANDARÖRELSEN HBTQ HAR GENOMSLÄPPLIGA GRÄNSER GENTEMOT PEDOFILI. FÅR VI SE BOKSTAVSKOMBINATIONEN HBTQPP? DE SISTNÄMNDA PP STÅENDES FÖR PROSTITUTION OCH PEDOFILI. I DEN AMERIKANSKA DISKURSEN BLAND DESSA SEXUELLA AVVIKELSER ÄR PEDOFILI ALLT MER ACCEPTERAT EFTERSOM DET ÄR EN HOMOVARIANT.

Artikeln som kommenterades och länkades finns på:

https://www.varldenidag.se/nyheter/har-ar-hbtq-profilerna-som-domts-for-brott-mot-barn/repsgC!XlHYnx4ThcG4gPe1kLFcFw/?fbclid=IwAR21uQ122kPBTl8Jy4m9PqKD4EBAdElXezMNgrerlc6zjJACHBg7xibPRms

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: