PEDOFILEN OCH MILJARDÄREN JEFFREY EPSTEIN, BILL CLINTON M.FL. OCH LOLITA EXPRESS.

f040ddd2-724c-45e2-bf05-ec8dff453950

AFTONBLADET skriver den 13 juli 2019:

”Den här gången verkar det som att Jeffrey Epstein inte kan köpa sig fri – eller hur det nu gick till när den oförklarligt förmögne pedofilen med kopplingar till bland andra Bill Clinton och Donald Trump för ett decennium sedan fick avgående ministern Alexander Acosta att sopa en dom om sexuellt utnyttjande av minderåriga under mattan.”

PEDOFILEN EPSTEIN OCH HANS ANHANG AV LIKAR AVSLÖJAS NU ÖPPET I MEDIA I USA
Ta del av rapporterna och redogörelserna för miljardären Epsteins pedofili med kopplingar till Bill Clinton och på listan över misstänkta finns därutöver ”the ususal suspects.”
EN FULLSTÄNDIGT VEDERVÄRDIG HISTORIA SOM NU EXPLODERAR!
I en intervju i New Yorker 2003 sade president Donald Trump följande:
”I´ve known Jeff for 15 years. terrific guy. He’s lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as muck as I do, and many of them are on the younger side.”
President Donald Trump säger nu – när han känner behov av att distansera sig – att han inte gillat Jeffrey Epstein.
– Jag var inget fan av Epstein och ni har fått höra folk berätta hur jag slängde ut honom från en klubb. Jag ville inte ha nånting med honom att göra redan för många, många år sedan. Det visar en sak: att jag har bra smak för människor, säger Donald Trump enligt CBS.
– Andra åkte överallt med honom. De åkte till hans ö. Han var mycket känd i Palm Beach. Hans ö, vad det nu än är, jag var aldrig där. Men leta upp de människor som åkte dit. Jeffrey Epstein var ingen som jag respekterade, jag kastade ut honom.
Här poserar han dock med Epstein på bild. Oklart när.
Bill Clinton har enligt uppgifter i flygloggen, som finns hos rättsväsendet, åkt 26 gånger med Epsteins beryktade plan – LOLITA EXPRESS – med minderårig flickor som passagerare och en stor säng för sexuella aktiviteter. Vissa gånger fick livvakten stanna på marken. Clinton förnekar dock nu när han vill distansera sig från pedofilen Epstein att han deltagit i sexuella aktiviteter på planet med minderåriga flickor. Han medger att flyget fyra gånger med Lolita Express.
 

Kom ihåg vad han sade när han konfronterades med uppgifterna om Monica Lewinsky i Vita Huset: ” I did not have sex with that women, miss Lewinsky.”  Falskt vittnesbörd tenderar att vara vanligt i Clinton-familjen. Se min artikel om hur Clintons blev superrika under crooked Hillarys tid som utrikesminister.

Verkligheten är på väg att hinna ikapp både Bill Clinton och Donald Trump.

Epsteins kopplingar till båda presidenterna Bill Clinton och Donald Trump är besvärande för dem. Kopplingarna till vissa av vittnen utpekade advokater, skådespelare, politiker och finansoligarker likaså. De förnekar all inblandning, naturligtvis  Vi avvaktar att nya fakta kommer dagen vartefter rättsmyndigheterna fortsätter underökningarna och vittnen träder fram. Listan på dem som flygit med Epstein i Lolita Express eller besöket hans Pedo-Island innefattar ett antal osannolika ”högdjur”.

Vart har den moraliska kompassen bland dessa tagit vägen?

 Intressant genomgång: https://youtu.be/KqpoJC213_k

Intelligencer: http://nymag.com/intelligencer/2019/07/hedge-funders-have-some-thoughts-on-what-epstein-was-doing.html

Kort version: https://www.youtube.com/watch?v=8Ro_YDhB13c

Utnyttjad flicka vittnar: https://www.youtube.com/watch?v=qLAzubOpOtg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: