ÄR KRITIKEN MOT BILDERBERGGRUPPEN BARA RESULTAT AV KONSPIRATIONSTEORIER?

Läs Rockefellers uttalande från 1990-talet. Det är också anledningen till att det oroar när Stefan Löfven deltagit, när Annie Lööf deltagit, när Carl Bildt deltagit 14 gånger, när Magdalena Andersson deltagit, när Jan Björklund deltagit, när Ulf Kristersson nu deltar, när Johan Rockström nu deltar, etc etc. Så verkar och påverkar de globalistiska finansoligarkerna.

David Rockefellers yttrande vid ett av mötena på 1990-talet:

”Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar”.

2 svar to “ÄR KRITIKEN MOT BILDERBERGGRUPPEN BARA RESULTAT AV KONSPIRATIONSTEORIER?”

  1. Lars Tyskling Says:

    Är citatet tillförlitligt? Man vet inte vad man ska säga. Att tidningar, som ska granska makten, förbinder sig att vara tysta är mer än anmärkningsvärt. Och så världsregering på köpet. Införandet av en sådan skulle leda till ändlösa krig, överallt i världen.

  2. Lennart Waara Says:

    Citatet är hämtat från en artikel av Hans Myrebro på NewsVoice om Bilderberggruppen. Han anger inte varifrån citat kommer men han anför en del andra citat från program o liknande om Bilderberggruppen. Jag utgår ifrån att citatet är autentiskt. Svårt att ta in att han skulle hittat på det,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: