KLIMATALARMISTERNA TAPPAR ALLT MER VETENSKAPLIG MARK.

 

I USA är klimatalamisterna i betydande grad redan besegrade och falsifierade av det betydande vetenskapssamfundet. Dvs av de forskare och vetenskapsmän som inte är betalda alarmister. Mer än 31 000 vetenskapsmän och forskare har skrivit under en petition om att global warming inte är inducerad av mänsklig aktivitet. I UK börjar nu även mainstream media ifrågasätta klimatalarmisternas teser. Se artikeln i The Telegraph nedan.
I Sverige är det det fortfarande alarmistiska agronomer, vädermän och dysfunktionella barn som används i statsmedias rapportering. Det alarmistiska fallet kommer och det kommer att bli tungt. Vi kan nog se framför oss inte klimatångest utan alarmisternas kommande ångest.

https://www.telegraph.co.uk/news/earth/environment/globalwarming/11395516/The-fiddling-with-temperature-data-is-the-biggest-science-scandal-ever.html?fbclid=IwAR27lmJyugeoa00hXSTpSsZO4PkkpMu9kqQjF1YEJ6VIAzaziDeJaXxynf4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: