DEN STORA KLIMATLÖGNEN.

 

En av vår tids största lögner som hävdas av klimatalarmister i MSM och ledande politiker är att det föreligger koncensus bland forskarna om klimathotet (global warming and climate change). I själva verket är den överväldigande majoriteten av relevanta forskare (alltså inga agronomer, vädergubbar eller dysfunktionella barn) kritiska till klimataramisternas hypoteser och påståenden. Mer än 31 000 forskare worldwide har skrivit på en petition med just det innehållet. Lyssna på detta korta föredrag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: