KRIMINALISERA DELTAGANDE I DAESH/IS.

 

Sverige behöver en lag som kriminaliserar deltagande i daesh/IS. Polisen i Stockholm som förhör dem som återvänt konstaterar: – Majoriteten uppgav att de hade varit hjälparbetare, kört ambulans och hjälpt till med matlagning och sånt, berättar Merlander vid Stockholms polisen.

The do-gooders, vänsterns olika schatteringar och dess stödtrupper bland socialliberaler tar dessa amsagor på allvar! Alltså kommer ingen lagstiftning till stånd! Sverige fortsätter i det närmaste ensamma om att ta emot dessa terrorister, mördare, torterare, våldtäktsmän och pedofiler.

Men javisst, jag glömde, det var ju det dom inte var. Dom hade alla kört ambulans!

Vem tror ni nu ger sig in i debatten? Bocken själv, i form av en muslimsk imam! Kashif Virk imam, Ahmadiyya Muslimska Samfundet säger följande:

”Jag menar i stället att vi bör ta ansvar för våra medborgare, och genom rättsväsendet ge dessa individer och deras familjer en andra chans. Att kunna hantera den situation som nu uppstår visar på handlingskraft och beredskap, som kan vara viktigt att ha i en orolig tid.”

NEJ! Vi skall inte ta ansvar för dem och ge dem en andra chans utan straffa eller allra helst inte ta emot dessa terrorister, mördare, torterare, våldtäktsmän och pedofiler, även om de samtliga påstår sig ha kört ambulans. När de nu ändock tar sig in i Sverige i ett antal som myndigheterna ännu inte anger skall de fängslas, dömas och spärras in. De skall inte gå fria på Örebros och Västerås eller Stockholms gator!

Det är upprörande hur den socialdemokratiskt ledda regeringen under statsministern Stefan Löfven ställt till det i Sverige. Någon gång skall väl även dessa komma att ställas till svars för den grava misskötseln av Sverige!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: