HOPPET FÖR EUROPAS FRAMTID!

 

 Hoppet för Europa finns i Orbans Ungern, Salvinis Italien och Österrikes inrikesminister Herbert Kickl under ledning av kanslern och ÖVP:s ledare Sebastian Kurz och FPÖ:s partiledare Heinz-Christian Strache i regeringskoalitionen.

Det största hotet mot Europas långsiktiga säkerhet och stabilitet står – nu när Mutti Merkel är på väg ut – superglobalisten, Rothshilds bankiren och Frankrikes president Manuel Macron. Vårt hopp står till att de allt mer medvetet politiskt agerande Gula västarna skall få bort honom från politiskt inflytande. Macron är bl a drivande bakom uppbygget av en gemensam Europa armé på 60 000 man.

Österrike har något att lära Sverige och Stefan Löfven om hur man skall hantera migranter och migrationen för att få slut på en pågående förstöring av Sverige ekonomiskt, socialt och politiskt. Sverige kan helt enkelt inte ta emot fler lågintelligenta, lågkompetenta, lågutbildade dysfunktionella migranter från MENA.

Hela intervjun med inrikesminister Kickl finns i nedanstående delade inlägg. Tyska o tysk textning.

 

ÖSTERRIKE SKROTAR ASYLMOTTAGNINGAR – OMVANDLAR DEM TILL AVRESECENTER

Asylmottagningar för flyktingar i Österrike skrotas och görs om till så kallade avresecenter från och med den 1 mars i år. En noggrann kontroll av asylsökarnas identiteter kommer nu att göras, meddelade den österrikiska inrikesministern Herbert Kickl idag.

Även Österrike verkar nu skifta fokus på sin invandringspolitik.

– Jag kan informera er om att det från och med den 1 mars i år inte längre kommer finnas några initiala mottagningscenter i Österrike, däremot avresecenter, sade landets inrikesminister Herbert Kickl vid en presskonferens idag.

I dessa lokaler ska asylsökarnas identiteter noga kontrolleras.

Enligt Kickl kommer man bland annat kartlägga resvägarna som invandrarna tagit till Österrike och föröka upptäckta eventuella hot.

Med hjälp av experter från regionala och federala myndigheter ska man prioritera terrorbekämpning och att skydda landets konstitution.

Dessutom kommer man också snabbt utreda personernas asylskäl och i avsaknad av giltiga sådana ska invandrarna få råd om hur de återvänder till landet som de kom ifrån, skriver Sputnik.

Asylsökare ska också ingå ett ”frivilligt” avtal om utegångsförbud nattetid, vilket enligt Deutsche Welle innebär att de inte kommer få lämna centret mellan klockan 10 på kvällen till 06 på morgonen.

– För dem som inte vill det, kommer vi hitta en plats för dem där det finns få incitament att driva omkring, sade Kickl.

Enligt den tyska tidningen kommer Österrike även införa nya regler som gör att invandrare ska kunna spärras in utan domstolsorder om de anses vara någon slags säkerhetsrisk. Tidningen menar att det Österrike nu sysslar med är ”större ansträngningar för att avskräcka från asylansökningar”, och i denna strävan ingår namnbytet, eller omvandlingen, av mottagningscenter till avresecenter.

Artikeln från Fria Tider.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: