SVT/TT SVARAR FÖR ÅRETS UNDERSTATEMENT!

 

Statstelevisionen svarar för årets understatement. De norska och danska unga kvinnor som mördades av muslimska terrorister i Marocko hade ”knivskador på halsen” enligt SVT. Enligt uppgifter från polisen på plats skar muslimerna huvudet av en av kvinnorna långsamt medan hon levde och kastade sedan runt huvudet i tältet! Så visst hade de ”knivskador på halsen”! Muslimskt beteende helt enligt Koranen och ”profeten” Mohammed om hur man behandlar otrogna! Läs själv i Koranen o kolla!

De groteska muslimska barbarerna filmade dessutom hela händelsen och lade ut den på nätet! Där finns den fasansfulla filmen att se. SVT/TT borde se den och ändra sin muslimkrypande beskrivning! Borde också ses av alla naiva muslimkramare! Antje Jackelén, Helle Klein, Annie Lööf, Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Morgan Johansson, Erik Ullenhag, Anders Lindberg, m.fl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: