FREDRIK REINFELDT IN MEMORIAM!

Fredrik Reinfeldts ”track record” (CV om du så vill) är intressant, to say the least!  Några talande exempel.

NUON-affären  (Vattenfalls köp av det holländska företaget NUON) tillsammans med Maud Olofsson har kostat Sverige och Sveriges skattebetalare, bl.a. via förluster och nedskrivningar i Vattenfall, flera hundra miljarder! Ingen av dem har tagit eller tvingats ta ansvar för den affären! Till detta kan läggas Vattenfalls köp av tyska kolgruvor som sedan avyttrats med stora förluster!

Fredrik Reinfeldt nedrustade det svenska försvarets samtliga grenar flygvapnet, armén och flottan till den grad att Sverige i praktiken stod utan försvar. Vi kunde som någon hävdade ”klara att försvara oss en vecka”!  ”En-veckas-försvaret” blev ett begrepp i den politiska debatten! Det allvarliga är att det svenska folket stod utan försvar både gentemot en utifrån likväl som en inifrån kommande fiende. Försvaret var enligt Fredrik Reinfeldt (M) ett ”särintresse.”

Om globalisten och president Manuel Macron får som han vill skapas en europeisk federal armé (är det fantasier om en modern Napoleon som spökar) som skulle kunna sättas in i något EU-land vid ”behov”. Det behovet skulle till exempel kunna inträffa när ett hotande kaos mellan migranter och medborgare bryter ut och nationalstaten bryter ihop. Eftersom Reinfeldt försökte ta bort vårt eget försvar skulle Sverige i praktiken i en sådan situation befinna sig under en globalistisk ockupation. Nu reses dock rättmätiga och riktiga krav på ett återupprättande av ett svenskt försvar både till lands, i luften och på havet. Det är inte bara viktigt, det är avgörandeför Sveriges oberoende och självständighet som demokratisk nationalstat!

Därefter har Fredrik Reinfeldt varit delaktig i nedrustning och omorganisation av Polisväsendet med Dan Eliasson som lydig lakej. Närmare fyra hundra kompetenta polischefer sades upp i omorganisationen och uppmanades att sedan söka sina tjänster. Ett fåtal av dessa tjänster fanns då kvar att tillsätta! När man ute i landet talar med vanligt folk som drabbats av det som kallas för ”vardagsbrott” (en makalös byråkratisk omskrivning för att dessa brott är av mindre dignitet) så förväntar sig nästan ingen att polisen kommer. Berättelser från människor som drabbats men inte fått polishjälp är legio! Under femtiotalet var parollen ”Polisen kommer”! Det var då det och för länge sedan! Fredrik Reinfeldt fullföljer nu galenskapen med att hävda att ”allmänheten måste förhindra brotten själva”! Är det möjligen privata eller civila medborgargarden som skall göra jobbet? Gated communities?

Därefter presterar Fredrik Reinfeldt det herostratiskt beryktade uttalandet om att svenskarna ”skulle öppna sina hjärtan” för massmigrationen med kommande stora kostnader över offentliga budgetar och hotande svår belastning av den offentliga servicen. Vilket är precis vad som hänt och händer! Massmigrationens kostnader ligger över statsbudgeten på mellan 150 – 225 miljarder per år! Alla övriga konsekvenser onämnda!

När det samhälleliga och sociala kaoset kommer och det kommer inte bara i Sverige i UK är det redan på väg, har vi ingen ordningsmakt som skyddar svenska medborgare. Redan idag har polisen tvingats kapitulera för gängmord, gängkriminalitet och narkotikahantering i de muslimska förorterna (diasporan). Situationen förvärras dagligen med de närmare 130 000, enl. Migrationsverket, nya lågkompetenta, dysfunktionella muslimska migranter som kommer i år och söker försörjning på svenska skattebetalares bekostnad! Fredrik Reinfeldt får ihop den ekonomiska ekvationen med att kräva att svenska medborgare arbetar till 75 år ålder! Så kan vi försörja en växande migrantpopulation som inte arbetar utan lever på skattefinansierade bidrag!

Stockholmsbörsen såldes dessutom ut till Nasdaq till ett kraftigt underpris, för att nämna några av Fredrik Reinfeldts prestationer. Återkommer i annat sammanhang med en mer fullständig redogörelse för hans för svenska medborgare katastrofala politiska gärning!

För allt detta har Fredrik Reinfeldt belönats rikligen med en ”board of trustees” i en amerikansk finansoligarkisk bank, Bank of America Meryll Lynch. Vidare, J.P. Morgan skapade en speciell tjänst åt broder Henrik Reinfeldt och Anders Borg fick en lukrativ tjänst som rådgivare år City Bank! Förutom allt detta fick Fredrik Reinfeldt 22,7 miljoner direkt in på företaget för föredrag (jämför gärna med hur Bill Clinton skrapat ihop sina hundratals miljoner dollar) förutom den statliga pension som statsminister och riksdagsledamot han fortfar att uppbära.

Är det möjligen ovanstående prestationer i sveket mot Sverige och svenska medborgare som nu betalas av globalisternas uppdragsgivare och finansiärer?

I sammanhanget kan, helt oberoende av ovan, noteras att finansoligarken och bankiren George Soros´ vänsterinriktade ”filantropiska” Open Society Foundation stoppats av Viktor Orban från att bedriva verksamhet i Ungern och nu har Tayipp Erdogan kastat ut den, med hans stötande ord, ”ungerske juden och hans verksamhet” från Turkiet. Nödvändig politisk inkrementalistisk implementering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: