PRESIDENT DONALD J TRUMPS SCORE CARD!

Det är lätt att se Donald Trumps personliga tillkortakommanden! Svenska media har fokuserat särskilt på den delen. Jag har skrivit tidigare om Trumps narcissism, brist på impulskontroll och kvinnosyn.

Samtidigt uppfattar jag president Donald J Trump som både exekutiv och beslutsmässig.

I denna korta text fokuseras på de politiska beslut jag uppfattar som positiva i en geo-politiskt kontext och i en svensk identitetspolitisk PK kontext. Mycket av det president Trump åstadkommit innebär ett nödvändigt brott med farliga internationella tendenser. Det finns hopp om förändringar i det monolitiska block av globalism, och klimatalarmism som bl. a utgår ifrån och finansieras av George Soros och andra internationella bankirfamiljer. Kolla gärna vilka svenska politiker som tjänar stora pengar på att sitta i olika råd, styrelser och kommittéer i Soros organisationer. Varifrån – och varför – fick Fredrik Ruinfält sina 22 miljoner i intäkter 2017? Follow the money! En gammal sanning! Dessa svenska politiker känns tydligt igen på sin storögda beundran av Soros och av en ideologisk tro på globalismens företräden!

När president Trump lämnade G7 mötet i Kanada med Justin Trudeau och Angela Merkel med byxorna nere så sänkte president Trump i praktiken G7 organisationen och dess inflytande! Det var utmärkt! Rikenationsklubben G7 har varit/är en globalismens stronghold. Birdie!

President Trumps krävde inför G7 mötet att president Putin borde bjudas in om det skulle vara någon mening med mötet! Ett korrekt krav och en början på det som sedan hände! Birdie!

President Trump beslutade tidigare att lämna den klimatalarmistiska Paris överenskommelsen. Vi kan hoppas att det är början på ett sönderfall av den medie-politiska propagandamaskinen! Ett viktigare grundskott utgör dock de klimatforskare som nu granskar och redovisar uppgifter som visar hur fel klimatalarmisterna runt IPCC haft om t. ex uppvärmning, avsmältning av isar, minskar antal isbjörnar etc. etc. Man talar inte längre om global warming utan om climate change. Varje kraftigare väderfenomenen – oavsett hur historiskt normalt det än är – knyts till climate change. Albatross!

President Trump har lyckats få Nordkoreas Kim Jon Un till samtal, förhandlingar och en överenskommelse om att göra Koreahalvön kärnvapenfri inklusive ömsesidig militär nertrappning! Det borde han få Nobels fredspris för! Avtalet bidrar till geo-politiskt avspänning vilket är bra också för Sverige! Hole in one!

President Trump bryter upp orättvisa handelsavtal med främst Kina. Det är utmärkt att vi i ett världsperspektiv rör oss mot en mer nationalistisk och liberal ordning med bilaterala överenskommelser. Ett naturligt steg för Sverige vore självfallet att lämna det för svenska folket kostsamma och politiskt farliga projekt som kallas EU. Det skulle stärka Sverige som nation och därmed också den svenska demokratin! Par!

Varför är media så förvånade över president Trumps olika beslut? Han gör vad han i valkampanjen lovade sina väljare i USA. USA först! Det borde också Löfven göra, dvs se till Sveriges bästa! Inte ställa in sig i ledet kring EU och globalisternas ansträngningar kring migrant politiken! Med stora kostnader och oöverblickbara konsekvenser för Sverige och svenskarna! Birdie!

President Trump är efter George W Bush (9/11) den mest populära presidenten i de egna republikanska väljarleden. Idag är min bedömning att Donald J Trump kommer att bli omvald! Till svenska medias stora förvåning! Ungefär som den enorma förvåning som drabbade det svenska politiska och mediala landskapet när Ronald Reagan och Maggie Thatcher blev omvalda med stora majoriteter. Lita inte på den mediala rapporteringen om förhållanden i länder som inte följer den svenska inskränkta mallen! Par!

President Trump intar en mycket restriktiv hållning till migration främst från muslimska länder. Det borde Sverige också vara! Islamiseringen av Sverige är ett reellt hot i ett längre perspektiv! Birdie!

President Trump lovade, i likhet med flera presidenter före honom, att flytta USA:s ambassad till Jerusalem. Det gjorde han också. Paradoxalt kan det innebära en öppning för samtal mellan palestinierna och Israel. Par!

President Trump har beslutat att USA skall lämna det skamliga och korrupta FN:s Råd för mänskliga rättigheter! Se tidigare text! Albatross!

Det återstår dock en viktig sak. President Donald J Trump borde bjuda in president Vladimir Putin till samtal som ett första steg mot en diplomati som löser upp de nuvarande spänningarna! Det skulle innebära avspänning i Sveriges närområde och vara till fördel för Sverige och svenskarna! Presumtiv hole in one!

Diplomati börjar alltid med samtal följt av förhandlingar och ev. överenskommelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: