SOCIALDEMOKRATISK MIGRATIONS POLTITIK 2.0

För att möta det breda svenska missnöjet med massmigrationen så presenterar Socialdemokraterna en betydligt mer realistisk migrations politik, även om mycket fortfarande saknas!

Vi som skrivit om den orealistiska migrations politiken i mer än fem år får nu rätt! De problem som massmigrationen medför har beskrivits och analyserats! När vi visat de faktiska siffrorna har faktaresistenta lokalpolitiker valt att svara med invektiv!

Självfallet är det Socialdemokratiska förslaget en tillnyktring även om den fortfarande är otillräcklig och inte anger hur de mer än 350 000 migranterna – främst muslimer – som kommit de senaste åren skall integreras eller återsändas. Alla 350 000 kan inte stanna, det klarar inte de offentliga finanserna utan rejäla skattehöjningar kommunalt och de är den svenske skattebetalaren uppenbarligen inte beredd att betala. Många påtalar också de totalt orättvisa i att alla fattigpensionärer i Sverige tilldelas smulor i förhållande till migrationens kostnader!

Fortfarande lyser alla offentliga beräkningar av de samlade kostnaderna för den (muslimska) massmigrationen med sin frånvaro. Mina egna kalkyler pekar mot kostnader i spannet 150 – 225 miljarder kronor per år beroende av vilka antaganden man gör kring kommunala och landstingens kostnader samt övriga offentliga svåridentifierade sociala kostnader.Till det kan läggas de kostnader och problem som drabbar det civila samhället!

Till fjolårets 26 000 asylsökande skall adderas 48 000 anhöriginvandrare. Sammanlagt alltså 74 000 personer. Till detta kommer ca 14 000 beviljade uppehållstillstånd bland dem som väntat en längre tid. Summa ca 90 000 migranter 2017!

Inför valet går den socialdemokratiska regeringen fram med en ändrad asylpolitik – bland annat ska barn som fått nej till asyl inte få gå i skolan. Antalet asylsökande ska bli färre och den som får avslag ska inte få försörjningsstöd eller få gå i skola.

Löven hänvisade till de 350 000 asylsökande som anlänt de senaste fyra åren och konstaterade att Sverige har tagit för stort ansvar i jämförelse med de andra EU-länderna. Vi ska ta emot vår andel, men inte ett oproportionerligt stort ansvar, säger Stefan Löfven. Vår andel ska motsvara Sveriges befolkningsstorlek, säger statsminister Stefan Löfven. Hur länge har inte vi andra hävdat just detta?

2017 tog Sverige emot cirka 26 000 personer. Det är för många i förhållande till Sveriges befolkning, enligt Heléne Fritzon. Hon säger att runt 14 000 personer hade varit en mer rimlig andel.

Den socialdemokratiska regeringens förslag är i själva verket till sitt sakinnehåll ett grundskott mot vad Socialdemokraternas inklusive den katastrofale Fredrik Reinfelds tidigare argumentation och politik! Bättre sent än aldrig även om det handlar om en omvändelse under galgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: