DAG HAMMARSKJÖDS BACKÅKRA

i Skåne tillhör de platser som jag sedan många år besöker årligen för en stunds meditation med utgångspunkt i Vägmärken. Fruktar att det nyrenoverade Backåkra nu är så besudlat av det s.k. Säkerhetsrådets (säkerhet för VEM och för VAD?) personage att jag inte kan besöka och meditera där längre. Så sorgligt! Så många gånger som jag suttit några timmar i stillhet och ensamhet utanför gården i meditation!

Ett svar to “DAG HAMMARSKJÖDS BACKÅKRA”

  1. Jan Östman Says:

    Säkerhetsrådets sk. nystartsmöte på Backåkra passar väl in i den senaste tidens uppvisningar i offentlig patetik. Det vore tragiskt om du inte skulle kunna bortse från att platsen utgjort scen för det ditresta Commedia dell´arte-sällskapet från FN. Men om den nu är så illa, har du ju Ales stenar i närområdet. Personligen vet jag ingen lika suggestiv plats för meditation än den höga åsen där havets vågor häver sig mot stranden i lugna pulsslag från en till synes oändlig horisont.
    Det gäller dock att vara där innan eller efter att de stressade turisterna ockuperar stället!
    Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: