AKHMAT AKILOV – EN MUSLIMSK TERRORIST

Det skrivs mycket om den muslimske terroristen Akilov som styrd av daesh/IS dödade urskillningslöst i Stockholm för att i enlighet med löftena i den muslimska religionen och Koranen komma till paradiset.

Jag noterar att man nu i PK-media försöker att inkompetensförklara honom mentalt.

Rubriker som ”han är inte riktigt klok” och liknande börjar dyka upp!

Helt fel! Akilov agerade som muslimsk terrorist medvetet och klokt inom ramen för en VÅLDSIDÉ GRUNDAD PÅ DEN MUSLIMSKA RELIGIONEN! Helt i enlighet med Muhammeds lära och texterna i Koranen om hur man agerar mot otrogna!

3 svar to “AKHMAT AKILOV – EN MUSLIMSK TERRORIST”

 1. Jan Östman Says:

  Jo, det upplevs som lite egendomligt när flera kommentatorer tycker att Akilovs förklaringar till dådet är motsägelsefulla och ”konstiga”. Måhända de skulle tycka att motivet ”Profeten ville det” vore att föredra?
  Hur som helst har lugnande besked beträffande islam kommit från den förre professorn i Umeå, Mohammad Fazlhashemi, som i dagens SvD underkänner Akilovs tolkning av sin religion i allmänhet och synen på jihad i synnerhet. Det är en smula pikant att den rätta uttolkningen av en världsreligion står att finna i en så nordlig provins som Umeå, istället för den betydligt mer hårdföre egyptiske predikanten Yusuf al-Qaradawi, vars Al Jazeera-baserade program ”Sharia and Life” följs av mellan 40 – 60 miljoner entusiastiska tittare. Där kan de ta del av predikanten försäkran att självmordsbombningar av israeliska civila är en Gudi behaglig gärning och att Hitler gav judarna en – tyvärr oavslutad – läxa. Av den anledningen är han portförbjuden i en stor del av västvärlden.
  Överhuvud taget är det en märklig tanke, i alla fall för en sekulär person, att det finns ett ”facit” för något så undanglidande som en trosuppfattning. Vad som däremot är lätt att iaktta är religiösa praktiker, och där är Qaradawi mer i linje med mittfåran av världens muslimer, sen får den svensk/iranske sommarprataren och professorn säga vad han vill!
  Hälsningar
  Janne

 2. Jan Östman Says:

  Fresta mig inte att träda ut i de sociala mediernas träskmarker. 😀
  Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: