ÄR DANMARKS SOCIALDEMOKRATER HÖGEREXTREMISTER?

Hur hade reaktionerna blivit om jag i migrationsfrågan skrivit det som danska Socialdemokraterna nu föreslår. PK-vänstern skriker ”rasist” och ”högerextremist” för mindre! Men är verkligen det danska förslaget ett högerextremistiskt förslag? Vad säger Socialdemokraterna och Stefan Löfvén? Är deras danska broderparti rasistiskt och högerextremistiskt?

Hur kan synen på den muslimska massmigrationen vara så olika i Sverige och Danmark. Jag förstår inte!

Det socialdemokratiska partiet i Danmark – vill avskaffa möjligheten att söka asyl i Danmark, förslaget har fått titeln ”Rättvist och realistiskt”.
– Situationen är ju sådan att det kommer fler flyktingar till Europa än vi själva kan hantera. Men de flesta av världens flyktingar hjälper vi inte, säger partiledaren Mette Frederiksen till DR.
Socialdemokraterna föreslår att personer som kommer till Danmark för att söka asyl ska skickas till danskdrivna flyktingläger, så kallade mottagscenter, i ett tredje land. Partiet föreslår länder i Nordafrika.
Där ska de asylsökande finnas under tiden deras ansökan behandlas i Danmark, enligt förslaget. Om personerna anses ha asylskäl i Danmark ska de sen skickas till FN-drivna flyktingläger, rapporterar DR.
– Det är nödvändigt att skapa ett flyktingsystem som är mer humant än det vi har i dag, säger partiledaren Mette Frederiksen vidare till DR.
I gengäld ska Danmark ta emot fler kvotflyktingar från FN-systemet och skänka mer pengar till FN:s flyktingorgan UNHCR, enligt socialdemokraternas förslag.

Ett annat migrationspolitiskt förslag får stöd av ett flertal i danska Folketinget. Förslaget innebär att det blir förbjudet att bära burka i Danmark.
Det står klart efter att både den sittande minoritetsregeringen och Socialdemokraterna sagt sig vara beredda att införa ett maskeringsförbud, som även innefattar muslimska kvinnors klädsel.
Socialdemokraternas partiledare Mette Frederiksen säger att hennes parti är berett att stödja ett förbud mot att bära burka.

Norge genomför nu en vetenskaplig utredning av sambandet mellan etnicitet och brottslighet. Morgan Johansson säger nej! ”Vi vet allt vi behöver veta.” Hur vet han det? Kanske det vanliga PK-ideologiska ”vetandet”!

Den som vill veta hur det står till i Sverige kan ta del av Jonas P Jonassons genomgång av 4000 sexualbrottsdomar mellan 2012 och 2017. Länken till rapporten nedan.

Klicka för att komma åt sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet_v4.pdf

Finland tar emot ca 3000 asylsökande 2017, Sverige över 50 000 år 2017!

Kan någon förklara varför Sverige avviker från övriga Norden på detta osunda och obegripliga sätt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: