DONALD J TRUMP I DAVOS

Ta gärna del av president Trumps tal i Davos in extenso. Flera intressanta delar i talet exempelvis runt skattereformen har inte rapporterats korrekt i Sverige. Flera delar av talet har inte alls rapporterats exempelvis runt expanderande företagande, stora investeringar, jobbtillväxt, minskning av antalet regleringar m.m. medan andra mera bagatellartade saker har kommenterats utförligt t ex att Trump i en kort kommentar nämnde fake news journalister!

Det är ett utmärkt tillfälle att ta del av vad president Trump faktiskt säger och framför utan att filtreras av vänster PK-journalister i media och i statstelevisionen. T ex de värsta Lars Moberg och Erika Bjerström.

Lyssna igenom det 28 minuter långa talet inkl en kort frågestund. Gör det gärna kritisk, ta egen ställning och jämför med hur svenska media presenterat talet! Lärorikt!

Det är alltid riktigt och viktigt att ta del av världens ledare direkt vare sig de heter Putin eller Trump utan att filtreras av agendadrivna journalister!

Länken:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: