DEN MUSLIMSKA DIASPORAN I SVERIGE

Mina slutsatser om den muslimska diasporan är helt byggd på fakta. Jag kommer framöver med en längre artikel om alla ekonomiska, sociala och kulturella problem, brottslighet och asocialt beteende vi fått in. Det finns inga moderna historiska exempel på en massinvandring av muslimer till en västerländsk homogen kultur. De som finns, forna Jugoslavien, förskräcker. Den muslimska diasporan som växer och fördjupas löpande är det enskilt största hotet mot Sverige. Större än en ev bostadsbubbla. Större än det förment förekommande hotet från Ryssland. Ett hot därför att sammanhållningen redan idag krackelerar och skattebetalarans kostnader bara växer. Med de sysselsättningnivåer muslimerna har så kommer de aldrig att bli lönsamma. Hur mycket politikerna än försäkrar – ljuger – om detta. Detta kan alla själva räkna på. De som kommit för två år sedan har en sysselsättningnivå på 5 procent. De som varit här de senaste femton åren har en sysselsättningsnivå på 52 procent. Break even mellan kostnader och skatteintäkter för invandrarna är 72 procent. De muslimska migranterna är ingen lösning på den åldrande befolkningen vilket hävdas i den ytliga politiska propagandan. De är ingen lösning på någonting däremot ett enormt växande problem. Bland annat så är 62 procent av de muslimska migranter som kommer från Nordafrika funktionella analfabeter. Detta går också att kontrollera och undersöka faktamässigt! De allra flesta som kommit hittills kommer vid pensioneringen inte att ha betalt in tillräckligt till pensionssystemet som kommer att utsättas för enorma påfrestningar finansiellt om 15 – 20 år. Allt detta går att räkna på. Det är jag säker på att finansdepartementet har gjort även om siffrorna inte offentliggörs och publicerats. Därav den varning – mild i form men hård i sak – som finansminister Magdalena Andersson publicerade för några dagar sedan! Jag kommer – trots att det är kontroversiellt och ogillas – att fortsätta att skriva och ge fakta om massmigrationen och den muslimska invasionen i Sverige. När det svenska systemet socialt, kulturellt och ekonomiskt havererar om fem till tio år så kan man inte säga att man inte visste! Vi tar i år emot 30 000 nya migranter, beviljar över 50 000 asyl och prognoserna (olika uppgifter förekommer) för anhöriginvandringen pekar på mellan 400 000 och 700 000 kommande fem år. merparten av denna masmigration är muslimer från arabvärlden och Nordafrika! Hotet är störst i Sverige eftersom vi med historik och internationell måttstock tagit emot en större andel migranter per invånare än något annat västerländskt land. Därför är också prognoserna om vad som kommer att hända i Sverige betydligt allvarligare än på andra håll! Vi tar t.ex. emot tre gånger fler än Danmark, Norge och Finland sammantaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: