MILJÖPARTIET STYR REGERINGEN RAKT NER I DIKET!

Perspektiv på det vansinniga beslut som MP drivit igenom tillsammans med S. Det innebär att ett samhälle i det närmaste motsvarande Surahammar ( 8-9 000 personer) nu skall få stanna för att fullgöra sin gymnasieutbildning. Redan dessa 8-9000 afghaner (av totalt ca 60 000 afghaner) är fler än övriga nordiska länder sammantaget tagit emot! Fler än alla övriga europeiska länder sammantaget (Tyskland oräknad).

Hur kan ett litet parti som idag har stöd av ca 4 procent av Sveriges befolkning få styra ett för oss skattebetalare så kostsamt beslut. Regeringen anger att de ännu inte räknat på vad detta kostar utan återkommer i frågan. Skall bli intressant att se vilka belopp de landar i och hur de räknat (kostnader för skola, uppehälle, bostad, kläder, tandvård, sjukvård, tolkar, advokater, resor, telefon m.m.)! Den frågan får vi återkomma till! De är lätt att sitta i regering och ta beslut vars kostnader vi andra tvingas betala!

Beslutet är juridiskt ett brott med asyllagstiftningen vilket M påpekat och helt betingat av knäfall för olika känslostyrda stödgrupper!

Afghanerna VAR VARKEN BARN ELLER FLYKTINGAR när de kom. De ljög systematiskt om sin ålder. Samtliga hade kastat sina id-handlingar. Varför? För att id-handlingarna skulle visa att de inte var barn utan unga män! De kom heller inte från Afghanistan utan från Iran! Sverige hade ingen myndighet som verkligen kollade deras faktiska ålder. De egna uppgifterna svaldes rakt av! Nu kan MP och S låtsas som om de var under 18 år när de kom.

Varför skall vi låta dessa afghaner stanna? Vi vet t ex från en genomgång av 4000 domstolsdomar mellan 2012 och 2017 att afghaner är kraftigt överrepresenterade i grova våldtäkter. Vid utomhusvåldtäkter svarade afghaner för 84 procent av dem som dömts!

Jag tillhör det lilla fåtal som faktiskt besökt en förläggning och talat med dessa ”ensamkommande barn”. I samband med att vi räddade en ung man från Kabul klädd i sommarkläder en vinterdag för två år sedan från att förfrysa ute på landsvägen mellan Ramnäs och Virsbo. Det var minus 19 grader ute! Jag och Britt körde honom till en jätteanläggning för ”ensamkommande barn” i Fagersta. Vi besökte bl. a ett rum med 12 ”ensamkommande barn” och talade med dem. Ingen av dem vi talade med var under 20 år, snarare närmare 25. Vi gick runt på förläggningen och talade också med föreståndaren. Vi såg över huvud inte till en enda individ som skulle kunna tänkas vara under 18 år.

Vi får hoppas att M, SD och KD lyckas stoppa detta men det är inte troligt med ett C som tävlar med MP om vansinnet! Regeringen lär också få stöd av V!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: