STEFAN LÖFVÉN HAR TALAT!

Statsministern S Stefan Löfvén uttalar sig. Med anledning av EU-förhandlingar om ett asylsystem som kommer att vara bindande för Sverige: ”Vi kan inte ha en migrationspolitik som väsentligt avviker från övriga Europa. Det har vi sett att det inte fungerar.”

Den sistnämnda meningen är ju korrekt. År 2015 kom 162 838 migranter varav 35 369 ensamkommande (numera skriver man inte barn längre). Konsekvenserna av detta lever vi med idag; statsfinansiellt, kommunalekonomiskt, socialt genom sociala utanförskapsområden, kriminella gäng, dödsskjutningar, kvinnoförtryck i diasporan, barnäktenskap, månggifte och grova sexuella brott där utrikes födda (i synnerhet afghaner utmärker sig) är helt dominerande bland DÖMDA! Se min text nedan med länk till rapporten.

De ensamkommande (tidigare barnen) från Afghanistan ålderstestas numera. När de får avslag så åberopar de nya asylskäl vilket förlänger asyltider. I ett intressant program har Uppdrag Granskning visat att det inte föreligger betydande risker att skicka tillbaka dessa välfärdsmigranter till Afghanistan.

För år 2017 är migrationsprognosen ca 26 500, för år 2018 prognoseras 24 000 och för 2019 30 000 migranter.

De siffror som Migrationsverket prognoserar för perioden 2017 – 2019 är just ”väsentligt avvikande från övriga Europa” (Tyskland undantagen). Sverige tar fortfarande emot betydligt fler migranter än övriga nordiska länder tillsammans.

Att det inte kan fungera visas av att kommuner idag tvingas lämna hyreslägenheter (eller som Nacka kommun köpa bostadsrätter på den öppna marknaden för hittills 200 miljoner kronor) för tilldelning till bland annat den stora skaran välfärdsmigranter. Det innebär med andra ord att de som står i kö i Örebro eller andra städer inte får någon lägenhet och att priserna på bostadsrätter drivs upp! I Örebro går var tionde hyresrätt i en gräddfil vid sidan av bostadskön direkt till en migrant (välfärds eller flykting). I andra städer är det än högre andelar, var tredje eller var fjärde lägenhet!

Vad det gör med de svenska medborgare som köar för en bostad och blir utan – när det bli känt hur kommunen förfar – kan vi spekulera över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: