”POLITIKEN HAR ALLTID VARIT FAKTARESISTENT!”

Osanningar krackelerar alltid till sist! Consorsiet Ullenhag/Reinfeldt hävdade att massinvandringen var lönsam arbetskraftsinvandring. Denna fake news/osanning/ alternativa fakta/post-sanning (välj själv) fullföljdes av Romson/Löfven! Nu ser vi konsekvensen av denna ”sanning”!

Sverige tvingas lära stora grupper välfärdsinvandrare (hur stora har jag inte lyckats få fram siffror på!) från framförallt Nord-Afrika att läsa, skriva och räkna! De är analfabeter och måste börja i grundskolans klass 1! När kommer de att vara en del av arbetskraften? Kommer de någonsin att kunna få ett arbete och bli lönsamma?

D’Ancona menar i sin bok ”Post truth: the new war on truth and how to fight back” (Ebury Press) att lögner och förvrängda fakta mer eller mindre alltid har funnits hos politiker genom historien.

Evan Davis (”Post truth: why we have reached peak bullshit and what we can do about it” Little Brown) hävdar att faktaförvrängning ofta har funnits i politiken och vi har i de flesta epoker mött försäljare som velat kränga sina produkter med hjälp av en falsk marknadsföring, liksom politiker när de har velat sälja sina budskap.

Författarna citerade efter Hans Ingvar Roth i SvD den 28.6.2017 på Under strecket.

Senare har jag i Långtidsutredningen (SOU 2015:104) funnit uppgiften att 35 procent av de utrikes födda uppvisar otillräckliga färdigheter inom både läsning och räkning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: