JIHADISTRESENÄRER ???

PK-religionens språkbruk fascinerar. Det senaste jag sett var begreppet ”jihadistresenärer” ungefär som en oskyldig Parisresenär eller Atenresenär. I själva verket är de deltagare i folkmord, våldtäkter, tortyr och pedofili. Det mesta dokumenterat av Daesh själva! Finns att se på nätet för den som tvivlar. Det borde alltså kallas för vad de är; mördare, torterare, våldtäktsmän och pedofiler. De har aktivt och frivilligt deltagit i en organisation som systematiskt sysslar med just de nämnda brotten mot mänskligheten. De borde vidare utredas, dömas och låsas in och inte gå fria på gatorna i t ex Vivalla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: