DAESH TERRORISTER KOMMER TILL SVERIGE

De som återvänder från daesh krigsområden kallas i Sverige – med en märklig eufemism – för IS-krigare. Krigare är normalt ett hedervärt uppdrag i ett lands politiska och militära historia som exempelvis när lysande tappra finska krigare stod emot Stalins överlägsna kommunistiska invasionsarméer 1939 – 1944.

De som nu återvänder till Sverige är på muslimsk grund daesh TERRORISTER och borde undersökas/anklagas/dömas för mord, tortyr, våldtäkter och pedofili. De groteska avrättningsmetoder de använder sig av – och dessa kan var och en se i detalj i filmade sekvenser på nätet – är inte bara groteska utan också traditionella islamiska metoder under de 740 krig de fört mot västerlandet under historien!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: