DRA SD-KORTET – AND YOU ARE HOME FREE.

Om du vill slippa argumentera I sak så dra SD-kortet. Anklaga någon för att vara SD-are eller att ha någon slags koppling till SD, t.ex. skriver i publikationer som anses affilierade  till SD!

Varje ansvarskännande och rättänkande medelklass av viss typ kommer då enkelt undan och slipper argumentera i sak. För det är ju självklart, om någon kan etiketteras SD så är allt han säger falskt och behöver inte granskas eller diskuteras i sak. Utsagan kan lämnas därhän med en etikettering!

Springare har utifrån egen mångårig erfarenhet hävdat att 75-80 procent av dem som döms för grova våldsbrott inklusive våldtäkter på kvinnor och män (och befolkar våra tunga fängelser) är födda utomlands. De kommer i huvudsak från arabiska och nordafrikanska muslimska länder. Typ de s.k. Lejonen som är eritreaner. De två senare påståendena står undertecknad för!

Nu har Springare skrivit en mycket obegåvad klumpighet. I en text han skrivit önskar han ”förinta vänsterextremistiska journalister”. Det är tydligt om man med neutrala ögon läser hela texten att han avser deras argument! All ansvarskännande rättänkande medelklass av viss typ fastnar omedelbart för ordet förinta. Förinta kan i en medvetet genomförd tankevurpa föra tanken till Förintelsen / Holocaust. Springare är därmed oerhört komprometterad!

Springares sakliga konstateranden från hans erfarenhet som kriminalpolis är därmed inte längre trovärdiga. (Jag vet inte om Springare har någon SD-koppling, jag har bara noterat att detta påstås.)

Dock, problematiskt, Springares påståenden vidimeras av andra kriminalpoliser med erfarenhet från grova våldsbrott. Vad vi vet idag har dessa inte någon känd koppling till SD! Så än så länge är dessa poliser sannolikt trovärdiga!

Dessutom har Springare intervjuats i SVT:s program Veckans brott och där fått sina uppgifter vidimerade av Leif GW Persson. Det finns idag ingen känd koppling i hans fall till SD!

Nu inser jag naturligtvis att jag fular ut mig! Guilt by association! Genom att ta denna diskurs så löper jag risk att utmålas som presumtiv SD:are. Det får jag leva med! Jag har tidigare på min blogg beskrivit mina politiska utgångspunkter! Gå till läggen och läs på!

Det finns andra exempel när ansvarskännande rättänkande medelklass av viss typ  SD-etiketterar budbärare med obehagliga fakta t.ex. prof. Karl-Olov Arnstberg, nationalekonomen Timo Sanandaij m.fl. Därmed behöver man inte läsa, granska och ta ställning till de sakförhållanden som beskrivs och analyseras! Den lysande intellektuella giganten Lars Ohly har en egen ”hitte på” etikett  att klistra på nationalekonomen Timo Sanandaij för att slippa ta ställning i sak.

Från mitt eget vänsterradikala 1960-tal kommer jag att tänka på Uppsala Universitets sentens som finns i guldskrift ovanför huvudentrén till det vackra traditionsbundna universitetshuset.
Tänka fritt är stort – tänka rätt är större. Jag och mina vänsterradikala kamrater protesterade med rätta. Den korrekta sentensen borde självfallet vara:
Tänka rätt är stort – tänka fritt är större. Det är en alternativ sentens som jag fortfarande omfattar med emfas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: