STATSMINSTER LÖFVEN I DN OM FAKE NEWS!

Statsminster Stefan Löfvén förmanar i DN alla att vara noggranna med fakta och inte sprida falska nyheter. Det är lätt att instämma i detta. Kunskap och intellektuell analys sitter inte i högsätet i den politiska debatten. Jag tycker dock att statsministerna kan börja med sina egna ministrar Alice Bah Kuhnke (om det kommunala ”mottagandet” – borde spärras in – av återvändande muslimska terrorister – kallas krigare i statsmedia), Morgan Johansson (om andelen muslimer i Sverige) och Ylva Johansson (om våldsbrottens utveckling) som alla bidragit till Fake News i svenska och utländska media!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: