ÄR PRESIDENT DONALD TRUMP SYNSK?

I går kväll och inatt attackerades polisen i Rinkeby av flera gäng stenkastande och attackerande ungdomar. Polisen tvingades skjuta verkanseld. Minst 8 bilar brändes ner. En DN-fotograf misshandlades av 15 personer och hamnade på sjukhus. Kameran stulen.

Jag läste en krönikör som var bekymrad över att detta gav president Donald Trump vatten på sin kvarn! Ja, det är ju ett verkligt grundläggande problem!  För, självfallet har händelsen absolut inget att göra med massinvandringen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: