KOMMANDE KOMMUNALA SKATTEHÖJNINGAR!

Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfvén har det gemensamt att de i det längsta vägrade att ta upp den s.k. ”volymfrågan.” Nu börjar vi skönja resultaten av denna vägran. SKL och andra prognoserar att vi kommer att se kommunala skattehöjningar på två kronor kommande tre år. Två kronor, du kan själv räkna ut hur mycket mer i skatt du skall betala!
Statens bristande ansvar vältras över på kommunerna som sätts att ta hand om de problem som uppstår med boende, skola, socialtjänst samt vård/omsorg. Vår finansminister svarar endast att skattehöjningar är ett beslut som kommunerna har att ta men tiger om att orsaken är beslut /frånvaron av beslut av statsmakterna.
Nu till en fråga till kommunstyrelsens ordförande Tobias Nordlander och kommunchef Frank Pfeiler i Surahammars kommun.
Hur stora skattehöjningar planeras i Surahammar kommande tre år enligt aktuell prognos och långtidsbudget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: