LENNART WAARA – HEMSIDA/HOMEPAGE

Fulufjället

Jag är född i Tornedalen strax före krigsslutet men uppvuxen i Västmanland. En ”hederlig västmanlänning ” som Olle Montanus uttryckte det i Röda rummet ( August Strindberg).

Efter studentexamen i Västerås på Högre Allmänna Läroverket studerade jag vidare i Uppsala och avslutade studierna med en fil. dr. examen i ekonomisk historia på en avhandling om orsakerna till förekomsten av ett omfattande statligt företagande i marknadsekonomier (Sverige och internationellt). Min yrkeskarriär har innefattat svensk och internationell organisationskonsulting och chefsbefattningar i olika företag och statliga myndigheter samt eget företagande i bl.a konsultbranschen. Avslutningen på yrkesverksamheten skedde som näringslivschef i Örebro kommun åren 2001-2007. Nu tillhör jag den skara som avslutat den professionella karriären och kan ägna mig åt mina intressen; utförsåkning, boksamlande och ett från 60-talet återupptaget fågelskådande samt par preference – fotografin.

Jag bor och verkar i Mälardalen och föredrar det öppna landskapen i Mälardalen, på Öland, Skåne och i Halland samt fjällvärlden.

MITT FOTOGRAFISKA SHOW-ROOM.

http://www.pbase.com/lennart_waara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: