TILL VARGFRÅGAN

Att jag är upprörd är bara förnamnet! Biologiskt behöver vi minst 700 vargar för att det med realistiska förutsättningar (invandring av vargar från Finland som klarar sig igenom samernas avskjutning (under den uttalade parollen, Skjut, gräv och håll käften). Det här vet alla som vill veta! Naturvårdsverket har i vanlig svensk statlig myndighetsordning fattat ett politiskt beslut om 380 vargar (kan fungera men endast under helt orealistiska förutsättningar). Vår miljöminister (alla hästar är inte hemma) har på egen hand kommit fram till 180 vargar som blir livskraftig endast under helt orealistiska antaganden!
Fy fan! Ja, jag är förbannad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: