DET MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET OCH ETNO NATIONALISM.

Det som triggat denna text är FOI:s rapport ”Rutten demokrati. Konspirationspropaganda, rasism och våld” framtagen på uppdrag av SÄPO. Rapporten är skriven av tre kvinnor, ”medvetenhetens fnask” för att tala med döde Jan Myrdal. Det jag skriver uppfattas sannolikt av FOI som just ”extremism och konspirationspropaganda” för att använda rapportens Orwellska nyspråk. 

Min text handlar dock om realiteter, en demografisk, social och politisk utveckling som kan sluta väldigt illa. Allt handlar om vilka beslut och åtgärder vi svenskar tar. Det pågående folkutbytet kan förhindras. Allt kan vridas i sundare riktning. Det handlar om dig och mig och vad vi tänker, säger och gör. Makthavarna i riksdagspartierna ta andra beslut än de som ligger i deras pipeline idag. Vi måste initiera förändringar genom bred folklig opposition.

Svensken vaknar tyvärr sakta, ändock ser fler och fler vart Sverige är på väg. Kritiska fakta och analyser sprids via alternativa media, fria debattörer och bloggare. Där kan vi alla bidra genom att sprida kritiska analyser och fakta. SÄPO och FOI försöker hota och skrämma oss till tystnad och passivitet med en rapport om ”högerextremism och konspirationspropaganda”. Rapporten inte bara ställer verkligheten på huvudet, den är ett intellektuellt haveri med ett systematiskt användande av Orwellskt nyspråk: Kritik av makten och statsapparaten är konspirationspropaganda, sanning och fakta är lögn, yttrandefrihet är hatspråk, frihet är hot mot demokratin, kritik av feminism är misogyni, kritik av migrationen är rasism, demonstrationer är hot om våld, listan på de verbala och intellektuella förlöpningarna är lång. Det vi måste göra är att fortsätta leverera kritik. Vi får inte låta oss hotas eller skrämmas till tystnad. Vi måste tala och skriva än tydligare. 

Den viktigaste demografiska, sociala och politiska frågan för Sverige och svenskarna handlar om migrationen och det pågående folkutbytet. I Malmö och Södertälje är folkutbytet redan fullbordat. En majoritet i de kommunerna är inte svenskar utan migranter från Mellanöstern och Afrika och deras avkommor. I Stockholm och Göteborg är drygt 40 procent migranter och deras avkomma.

Det är den verklighet fler ser och reflekterar över. Nävarna knyts i fickan men de kan tas upp ur fickan. Vi är vikingaättlingar.  ”Rätten sitter i spjutstångs ände” är en ursvensk folklig sanning. En modern variant stod Mao Tse Tung för när han korrekt konstaterade att ”politisk makt växer ur en gevärspipa”. Därför har det svenska folket avväpnats och den självklara och urgamla rätten att bära vapen har tagits bort. Till och med legitimerade jägare begränsas i det antal vapen de får inneha. I USA har makten misslyckats med att avväpna folket. Rätten att bära vapen är grundlagsfäst trots systematiska försök att ta den ifrån medborgarna. 

De amerikanska grundlagsfäderna slog vakt om folkets rätt till självförsvar och individens rätt att bära vapen. Det andra tillägget till den amerikanska konstitutionen – antaget år 1791 – är grunden till den amerikanske medborgarens rätt att bära vapen (inkl. semiautomatiska) som inte kan fråntas amerikanen trots Demokraters, liberalers och socialisters försök att begränsa rätten. Det är vad den amerikanska vapendebatten handlar om.

I Sverige förfasas vänster och liberaler i förening med den politiska makten över nämnda faktum. Vad skall vi göra för att återföra rätten att bära vapen för exempelvis självförsvar till det svenska folket? Polisen som skall skydda oss havererar ju inför våra ögon? Idag har den politiska maktens förlängda armar Polis och Försvarsmakt naturligen rätt att bära vapen. Vad händer framöver med dessa grenar av statsapparaten när de alltmer befolkas av muslimer, hbtqi-personer och feminister?

Jag samtalar ofta slumpmässigt med folk på gatan, i affären, på torgen, på puben eller restaurangen och tar upp hur de ser på migranterna från Mellanöstern och Afrika. Vardagar och helgdagar vandrar de runt i köpcentrum med kassar i händerna uppenbarligen utan att arbeta.  Bilden som framträder är entydig. Svenska medborgare är djupt oroade för att inte säga deprimerade över vad de ser hända. De läser PK-media och statstelevisionen, men tar inte del av alternativa media, ändock anar de att något har gått grundsnett i Sverige med Socialdemokraternas skuld och ansvar. 

Det som kallas ”integration” har misslyckats under årtionden oavsett regeringar. Det beror på ett enkelt faktum. Svenskar vill inte ta emot dysfunktionella, lågkognitiva och lågkompetenta migranter som inte passar in i det svenska samhällets traditioner, värderingar och kultur. De är inte önskvärda i våra bostadsområden. Forskning visar att när muslimska migranter flyttar in i ett bostadsområde och passerar 4 procent så flyttar de andra ut och området förfaller. En alltför stor andel migranter arbetar inte utan försörjs av svenska skattebetalare. De finnas inga jobb i svensk ekonomi för de minst 800 000 migranter som är analfabeter eller funktionella analfabeter. De klarar inte de enklaste jobb utan ställer till oreda, vilket syns i vården, inte minst i åldringsvården. 

DET MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET är det samlande namnet på en grupp organisationer, myndigheter, politiker etc. som aktivistiskt och medvetet driver på för beslut som öppnat/öppnar för fortsatt migration från Mellanöstern och Afrika. Det migrantindustriella komplexet består av:

  • Migrationsverket med migrationsaktivistisk GD och aktivistiska tjänstemän
  • Mångfaldspolitiker i alla partier som med Olof Palme öppnat de ideologiska mångfaldsslussarna och med Fredrik Reinfeldts ”öppna edra hjärtan”-ideologi.
  • Advokater och Advokatsamfundet i synnerhet efter Ramberg och efterföljaren Insulander som ger råd och dåd hur det svenska systemet kan utnyttjas.
  • Socialtjänster och deras aktivistiska tjänstemän i kommuner som utan rigorösa kontroller betalar ut olika bidrag.
  • Tolkar och deras organisation som tjänar enorma summor på tolkning. Många av dem dessutom mycket marginellt kvalificerade.
  • Migrationsaktivistiska NGO:s som bedriver politisk lobbyverksamhet för än generösare regler, typ de s.k. ”ensamkommande barnen” som borde utvisats för länge sedan.
  • Bostadsbolag inriktade på migrantbostäder.
  • Migrationsentreprenörer typ Bert Karlsson som tjänat hundratals miljoner på migrantboenden och förläggningar.
  • Företag inom olika sektorer typ byggsektorn, tjänsteföretag snabbmatställen etc. som tjänar pengar på illegala och legala migranter som svartarbetar till låga löner.
  • Slutligen det Socialdemokratiska partiet som bl.a. via muslimska migranter skaffat/skaffar sig en större väljarkohort för att säkra makten.

Bryt upp det MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET och ta bort den skattefinansiering de lever på. Bara migranterna kostar svenska skattebetalare minst 250 miljarder per år. Vad hela det MIGRANTINDUSTRIELLA KOMPLEXET omsluter ekonomiskt är omöjligt att kalkylera men en grov skattning hamnar över 500 miljarder.

Ett omedelbart stopp för fortsatt migration måste implementeras. Prognosen för år 2023, med utgångspunkt i Migrationsverkets siffror t.o.m. maj, landar på skrämmande 100 000 migranter från Mellanöstern och Afrika. Migrationen har från 2015 pendlat runt 100 000, visa år över och några år under med toppar 2015, 2016 och 2022 (ukrainare).  Artiklar i ämnet ”migration” med siffror och analyser finns på min blogg: https://lennartwaara.com/category/migration/

Sverige bör vara ett land för etniska svenskar och bevaras som ett svenskt land. Ett viktigt för att inte säga avgörande krav demografiskt, socialt, politiskt och ekonomiskt är att stoppa folkutbytet. 

Återvandring bör genomföras på etnisk grund. De som inte är etniska svenskar skall, oavsett om de erhållit svenskt medborgarskap (på bedrägliga grunder eller dömts för grov kriminalitet), repatrieras. Sker det inte nu på semi-frivillig väg (vi skall dock inte betala dem för att återvandra) så kommer den dag svensken har fått nog. Där är vi inte idag. 

2 svar to “DET MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET OCH ETNO NATIONALISM.”

  1. DET MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET OCH ETNO NATIONALISM. | Varjager's Weblog Says:

    […] DET MIGRATIONSINDUSTRIELLA KOMPLEXET OCH ETNO NATIONALISM. […]

  2. VILKA ÄR FIENDERNA? VILKA PERSONER HOTAR NATIONEN SVERIGE OCH DE ETNISKA SVENSKA FOLKET?  | lennart waaras blogg Says:

    […] Det Migrationsindustriella Komplexets aktörer som medfört att en tredjedel av Sveriges befolkning är migranter och deras avkommor. Se min blogg om det komplexet: https://lennartwaara.com/2023/07/09/det-migrationsindustriella-komplexet-och-etno-nationalism/ […]

Lämna en kommentar