FOLKUTBYTET KAN BARA STOPPAS MED ETNO NATIONALISM

Det pågående folkutbytet är numera så genomanalyserat och belagt med SCB-statistik att vi lämnar siffrorna därhän denna gång. Den statistiken har jag anfört i ett stort antal tidigare bloggar, sök under ”Migration” och i FB-flödet.

Den enda fungerande vägen framåt för att rädda Sverige för framtida generationer från folkutbyte och övertagande (redan idag är en tredjedel av Sveriges befolkning migranter) av muslimer från Mellanöstern och Afrika är att driva en ETNO-NATIONALISTISK politik. Sverige åt svenskarna med en mer rak formulering.

Ett stopp för folkutbytet kräver stopp för fortsatt migration SAMT en systematisk och fungerande repatriering på etnisk grund.

Så enkelt är det. Genomförs inte den politiken kommer den demografiska utvecklingen kommande decennier att med automatik att medföra att Sverige får en muslimsk majoritetsbefolkning av araber och afrikaner runt 2050. Då är det kört för ett fritt, demokratiskt och fungerande land. Sverige blir i Norden en del av den dysfunktionella tredje världen ekonomiskt politiskt och socialt. Ett land omöjligt att leva i för intelligenta, arbetssamma och hederliga etniska svenskar med normala traditioner och värderingar.

Fortsatt migration med ungefär 100 000 nya migranter varje år (prognos för 2023 utifrån Migrationsverkets statistik) och ett barnafödande som kraftigt överstiger det som gäller för etniska svenskar borgar med automatik för en demografisk utveckling som medför folkutbyte och skapandet av ett muslimskt land i Norden. Demografi är statistik och matematik. Demografiska prognoser är ofta mycket träffsäkra.

Vad säger Norge, Danmark och Finland om den utvecklingen? Vill de se en sådan grundläggande förändring/förstörelse av Sverige? Sverige kommer att bli ett hot politiskt, demografiskt, ekonomiskt och socialt (kanske också militärt) mot våra grannländer. Tendenser till insikten om den faran  ser vi redan idag i form av politiska reaktioner från danska regeringar och regeringsföreträdare.

Repatriering på etnisk grund blir proberstenen för oss nationalister framöver. Vilka står på rätt sida i den frågan?

Ett svar to “FOLKUTBYTET KAN BARA STOPPAS MED ETNO NATIONALISM”

  1. FOLKUTBYTET KAN BARA STOPPAS MED ETNISK REPATRIERING | Varjager's Weblog Says:

    […] FOLKUTBYTET KAN BARA STOPPAS MED ETNISK REPATRIERING […]

Lämna en kommentar