MAGDALENA ANDERSSON I MENTAL OCH VERBAL FALSETT.

Socialdemokraternas Stefan Löfven och Magdalena Andersson samt moderaten Fredrik Reinfeldt har drivit en medveten politik som syftat och syftar till FOLKUTBYTE. 

Idag är 34,6 procent, nota bene, av Sveriges befolkning migranter och deras barn. Den statistiken är hämtad från den statliga statistikmyndigheten SCB. Ovedersägligt. I städer som Malmö och Södertälje är redan idag FOLKUTBYTET fullbordat med en majoritet migranter. Granska siffrorna. Jag har längre ner på min FB länkat till SCB:s siffror.

Detta påtalas numera också av SD:s politiska företrädare. Jag har på min blogg skrivit om det pågående folkutbytet sedan 2015. Det är som sagts demografiska fakta och ingen ”konspirationsteori” som den iranske olaglige migranten Ardalan Shekarabi och Magdalena Anderson ylar om i mental och verbal falsett. De har dessutom den monumentala fräckheten att kräva av Ulf Kristersson att han tillrättavisar SD som påtalar detta.

Så skall sanningen om socialdemokratins medvetna förräderi emot Sverige och svenskarna tystas och inte spridas. Kritiker och sanningssägare skall kritiseras och hudflängas med hjälp av bl.a. statstelevisionen. Enom till varning och androm varnagel. Tack och lov är Magdalena Anderssons inhopp kontraproduktivt för S-politruker och deras hjärntvättade anhängare men samtidigt faktiskt positivt, ur vår synpunkt. Konsekvensen är nämligen den att hennes politiska elefantinhopp medför att fler svenskar blir medvetna om den diskussion som pågår kring det socialdemokratiskt medvetet drivna FOLKUTBYTET.

Arbetsamma, högutbildade, högkompetenta och samhälleligt fungerande svenskar byts ut/undanträngs/ersätts samhälleligt över tid av lågkognitiva, lågkompetenta, dysfunktionella och med svenskt samhälle icke kompatibla migranter från enkannerligen och huvudsakligen Mellanöstern och svarta Afrika och som lever på svenska skattebetalare. Kostnaden för oss skattebetalare är minst 250 miljarder kronor varje år. Förmodligen är den kalkylen kraftigt i underkant idag. Då är kostnader för tredje man av otrygghet, kriminalitet, klanvälde och oreda i diasporan oräknad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: