DESPERATIONEN ÄR TOTAL I DET SOCIALDEMOKRATISKA PARTIET SOM NU SYSTEMATISKT TAR TILL LÖGNER OCH FAKE NEWS!

Först Morgan Johansson som sprider lögner om de nya polisernas kompetens och kvalitet.

– Kraven som Polismyndigheten ställer på sina blivande och befintliga poliser är lika höga som alltid. Kraven för att klara polisutbildningen och ta examen har inte sänkts och kommer inte att sänkas”, säger Morgan Johansson.

Men poliser på Polisutbildningen och i tjänst berättar om en helt annan situation. Erik Petschler, som är dialogpolis kommenterar Morgan Johansson:

”Det här är ju en lögn. Kan vi få tillbaka media som ställer makthavare mot väggen?” 

”Kraven för dem som söker in till polisutbildningen har sänkts rejält senaste åren. Bland annat har språktester slopats, begåvningskraven sänkts vid flera tillfällen och det ställs inte längre lika höga krav på polisernas allmänbildning som tidigare”.

Johan Siverland, polisinspektör och lärare på polisutbildningen på Södertörns högskola har flera gånger larmat om många studenters bristande förmåga och lämplighet och direkt olämpliga studenter på polisutbildningen. Bland skräckexemplen nämns en poliselev som fyllde bensin i tanken för spolarvätska, en annan som blev rädd och låste in sig i polisbilen medan kollegan fick slåss för sitt liv utanför och en tredje som kallade misstänkta för ”horungar”. 

Statsministern Magdalena Andersson ljuger också hejdlöst:

Statistiska centralbyrån räknar ut prisförändringarna de senaste tolv månaderna. Utifrån den siffran fastställes ett prisbasbelopp. Det är ett automatiskt rutinärende. Prisbasbeloppet styr sedan nivåerna på bland annat garantipensionen, föräldrapenningen och studiemedlen. Det innebär att flera socialförsäkringar automatiskt följer prisutvecklingen.

Men nu går desperata socialdemokratiska ministrar inklusive statsministern ut och beskriver det som beslut av regeringen att höja bidragen, de tar åt sig ”äran” av automatiska justeringar som skulle ske oavsett regering.

”CSN höjs med 1000 kronor. Garantipensionen höjs med 850 kronor. Taket i sjukpenningen höjs med 1700 kronor.”

Så presenteras justeringen med en bild på Magdalena Andersson och S-loggan som Socialdemokraterna nu delar på Facebook och Instagram och framställer höjningarna i de värdesäkrade socialförsäkringarna som ”Magdabidrag”.

Agerandet är lika skamlöst som typiskt socialdemokrater.

Via Tidskriften Tiden och den S-Facebook-gruppen ”Sverige inför verkligheten” köps annonser i sociala medier som riktar till äldre personer. ”Då var YTTERLIGARE en pensionshöjning klar. Regeringen agerar!” står det i annonsen som visats uppemot 125 000 gånger.

Har dessa lögnaktiga socialdemokrater ingen hederlighet och anständighet i sin mentala utrustning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: