TALIBANERNA TAR TILLBAKA AFGHANSKA MIGRANTER – SÅ VAD VÄNTAR REGERINGEN PÅ?

Först något om terminologin. Migrerat7välfärdsmigranter är det sakligt korrekta orden inte ”flyktingar” som PK- och statsmedia säger. Det visas tydligt av att migranterna efter uppehållstillstånd och svenskt medborgarskap åker tillbaka till Afghanistan på semester på dina och mina skattepengar. Nu har Sverige på skattebetalarnas bekostnad hämtat hem dem igen med försvarets Herkulesplan.

Talibanernas utrikes talesman Zabihullah Mujahid uppger I en längre intervju den österrikiska dagstidningen Kronen Zeitung att den nya regeringen i Afghanistan är redo att ta tillbaka afghaner från Europa – inklusive sådana som utvisas på grund av brott.

Så vad väntar regeringen på? Till en början skall de 6 800 ”ensamkommande” skäggbarnen som fått stanna för gymnasiestudier (den s.k. Gymnasielagen) varav endast 171 klarat av godkända studier. Bristande kognitiv förmåga i gruppen? Därefter alla övriga afghaner som dväljs i Sverige och lever ett gott liv utan att arbeta på mina och dina skattepengar, år ut och år in, årtionden ut och årtionden in!

De kan nu utan problem skickas tillbaka. Upprätta en luftbro liknande den som till Sverige fraktade allehanda märkliga afghaner för att gjort något arbete åt den svenska ambassaden eller militären. Fyll Herkulesplanen och skickat tillbaka varenda s.k. ”ensamkommande” skäggbarn till Afghanistan. Där kan de kanske göra en insats för landet.

I Sverige lever de på mina och dina skattepengar och ställer de som grupp till oreda med våldtäkter, kriminalitet och skjutningar,

Så här säger Talibanernas utrikes talesman Zabihullah Mujahid i en längre intervju i den österrikiska dagstidningen Kronen Zeitung.

Mujahid uppger att ta de tar emot dem som utvisas – inklusive brottsdömda.

– Det är upp till domstolen att besluta hur de ska gå vidare med dem, säger Mujahid.

Han understryker att talibanerna själva är måna om att stoppa utvandringen från Afghanistan. Man vill särskilt att de unga ska stanna kvar och hjälpa till att bygga upp landet. Vilket självfallet är en helt korrekt inställning (min kommentar).

– Vi är inte glada över att människor lämnar Afghanistan. De borde stanna. Vi försöker ta rädslan ifrån dem som är oroliga. Vi är inte lyckliga när afghaner lämnar landet, säger Zabihullah Mujahid till Kronen Zeitung.

– Afghanistan är vårt gemensamma land. Människor som vill lämna landet bör ha tålamod. Vår ekonomi kommer att återhämta sig och arbeten skapas. Säkerhetsläget har redan stabiliserats.

Länk till den utförliga och långa 

Intervjun i Österrikiska Kronen Zeitung.

https://www.krone.at/2495862

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: