DEN MUSLIMSKA MASSMIGRATIONEN HAR VARIT, ÄR OCH KOMMER ATT VARA EN ”BELASTNING” FÖR OSS SVENSKA SKATTEBETALARE SOCIALT, EKONOMISKT OCH POLITISKT.

Det är ett empiriskt verifierbart uttalande.  And that´s that!

Den muslimska massinvandringspolitiken kostar minimum 250 miljarder kronor per år i skattepengar, den har belastat vår bostadsmarknad, vår sjukvård (en stor ökande överefterfrågan av migranterna av tandvård och sjukvård) och vår omsorg långt över vad det finns kapacitet för (deras bidrag till utbudssidan är marginellt i förhållande till den ökande efterfrågan och dessutom kvalitetsmässigt begränsat), den har förvandlat flera hundra bostadsområden till getton och no go-zoner där arbetslöshet och bidragsberoende är normen, där en gängkriminalitet som polisen inte längre rår på etablerat sig, liksom våldsbejakande religionspolitisk extremism, islamisering av svenskt samhälle och kultur, hedersvåld, klanstrukturer, droger, urusla skolbetyg och mycket annat.

Allt detta tydligt synligt socialt, ekonomiskt och politiskt, i den muslimska diasporan runt våra städer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: