SJUKVÅRDEN KLAGAR

I ett Rapportinslag ondgör sig sjukvårdspersonal över att de inte kan garanteras fyra veckors sammanhängande semester. Under hela mitt arbetsliv har jag aldrig haft garantier om fyra veckors semester sammanhängande.  Inte heller mina medarbetare har haft sådana garantier när vi måst hålla bemanning under sommaren. Att vi oftast löst det på frivillig väg är en annan sak.

Undersök fakta Rapport! I väldigt många branscher och företag i Sverige finns inga GARANTIER om fyra veckors sammanhängande semester! Så ser det ut i den verkliga verkligheten utanför den offentliga sjukvården!

Varför klagar sjukvårdens personal? Är de inte vana vid att arbeta under press? Är det taktiskt? Eller vad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: