FACEBOOKS CENSUR

Tre avstängningar på FB med åtföljande ”varning”. Den senaste handlade om att jag skrev tydligt vilka grupper som begår våldtäkter och mord. 24 timmars avstängning följde. Om det händer igen begränsas mitt FB-konto permanent. Ett damoklessvärd hänger över mitt intellektuella huvud. Jag har tvekat om jag skall berätta detta eftersom det sannolikt är precis vad FB vill att man gör som en varning till andra som hyllar frihet och sanning. Censurfunktionen på FB funkar både som straff och varning. ”Enom till straff och androm till varnagel” som det hette redan på medeltiden! 

Har också sedan en tid upplevat att jag är shadowbanned på både FB och på Twitter. Det innebär att antalet som får flash notiser medvetet minskas.

Den repressiva och totalitära maktens hantlangare.

I fortsättningen skriver jag texter typ korta dagskommentarer och långa analyser på min blogg på WordPress ( lennartwaara.com ) och länkar till FB. Den som vill kan gå in via länken, som med denna information. Kommentera går ju att göra på FB. Jag stannar trots allt på FB så länge det går. Alternativa plattformar har för få deltagare och inte dem jag vill nå!

Bilder på landskap, natur och fåglar läggs ut direkt på FB förutom min hemsida på pbase.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: