ÄNNU EN SCAM VEVAS AV POLIS OCH MEDIA RUNT PALME-MORDET.  FÖR VILKEN GÅNG I ORDNINGEN?

Scam nr 1

Mordutredningen startade med en märklig resa från Borlänge av polismästaren i Stockholms län socialdemokraten Hans Holmer. Utan att vara kriminalpolis tog Holmer ledningen för mordutredningen och bestämde sig för att det var kurder. Efter ett stort och totalt misslyckat tillslag dog det spåret. Under förevisande av magnumrevolvrar i TV såg han ljus i tunneln som sedan slocknade och man tvingades avpollettera en av de mest misslyckade mordutredare Sverige skådat.

Scam nr 2

Privatspanande minister Anna Greta Lejon i samverkan med en märklig socialdemokratisk ”förläggare” Ebbe Carlsson fortsatte spaningarna med märkliga importer av avlyssningsutrustning m.m. Till sist blev det hela alltför märkligt t o m för regeringen och båda avsattes. Några resultat uppnåddes inte mer än att utredningen blev än mer tilltufsad och politiserad.

Scam nr 3

Christer Petterson grips förhörs och åtalas för mordet på Olof Palme. Christer Pettersson pekas ut entydigt av Lisbeth Palme. Lisbeth Palme fortsätter till sin död att hävda att det var Christer Pettersson som mördade hennes make. Christer Pettersson döms i tingsrätten mot sitt nekande.

Scam nr 4

Domen mot Christer Pettersson överklagas till hovrätten där Christer Pettersson frikänns. Lisbeth Palmes vittnesmål underkänns eftersom polisen schabblat vid vittneskonfrontationen genom att inför konfrontationen beskriva den misstänkte som en ”alkoholist”.

Scam nr 5

Privatspanare av olika slag fortsätter, den vid det här laget helt havererade formella polisutredningen, med egna spaningar och uppslag. Snart sagt alla har pekats ut som mördare; internationella statliga konspirationer, Bofors-affären med Indien, nazistiska poliser, utländska underrättelsetjänster, walkie-talkie gänget för att nämna några. Dock ingen Christer Pettersson här.

Scam nr 6

Känd journalist, Gert Fylking, hävdar att Christer Pettersson erkänt mordet för honom.

Scam nr 7

Den officiella polisutredningens haveri medför ett spekulativt och utdraget trauma i Sverige. Den s.k. Palme-utredningen fortsätter år efter år att famla i luften och hitta något misstänkt korn här och där som sedan avförs. Media fortsätter att spekulera och rapportera om minsta fjäder. De svenska medborgarna blir allt mer förvirrade.

Scam nr 8

Naturligtvis uppstår krav, behov och incitament att lägga ner utredningen och erkänna att man misslyckats med att hitta Olof Palmes mördare. Dock, det kan man inte göra av politiska skäl. En statsminister är mördad på öppen gata och man har inte en aning om vem/vilka som utfört dådet.

Scam nr 9

Hur skall man då göra för att kunna lägga ner utredningen? Det som nu sker kan mycket väl vara en scam i nivå med den misslyckade socialdemokratiske polismästaren Hans Holmers. En statlig tjänsteman går nu ut i ett TV program, och lämnar vaga antydningar som får hela media-Sverige att gå i spinn av spekulationer.

– Rent hypotetiskt, om vi jobbat mot en gärningsman och bedömer att det är den enda gärningsmannen och vi inte kan inte åtala honom, då läggs ju förundersökningen ner, sade Krister Pettersson till SVT Veckans brott.

Det är som den lysande författaren Lena Andersson konstaterade i SR:s ”Nordegren och Epstein” ett ”grovt tjänstefel av en statlig tjänsteman”.

Vad handlar då detta om? Jo följande. 

Det här blir vägen att lägga ner utredningen. En död man, den s.k.  Skandiamannen Stig Engström presenteras som mördare med indicier eller i bästa fall med bevis. Det sistnämnda är dock osannolikt. Engström har ingen möjlighet att försvara sig om det är han som kommer att pekas ut som mördare varför allehanda spekulationer kan vevas fram och tillbaka. Läs dessa dagars svenska media. En död man kan i Sverige inte åtalas varför man lägger ner Palme-utredningen. Hur lyder det gamla ordspråket? Vad är det som aldrig dör? Dom över död man.

Case closed!  Nothing gained! The truth is hidden forever!

Scam nr 10

Varför är Olof Palmes obduktionsprotokoll hemligstämplat? Det har knappast med hemligheter kring mordet och skadorna på kroppen att göra. Vad bar Olof Palme på som man vill dölja? Ja, det vet man men det skriver inte media om.

 

PS. Personligen ser jag sannolikheter för att det var Christer Pettersson som utförde mordet på Olof Palme. Lisbeth Palmes utpekande är trots allt svårt att bortse ifrån. För att övertygas om annat måste forensiskt hårda bevis fram.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: