FASCINERANDE ANALYS AV TRE VÄNSTERPROFILER INOM S

 

De ser naturligtvis problemet med sjunkande förtroende för socialdemokratin men ingen av dem lyckas nämna grundorsaken till att Socialdemokraterna just nu befinner sig i fritt fall och att Sverigedemokraterna månad för månad tar väljarsympatier från LO-kollektivet.
De tre pekar på lite olika anledningar främst välfärdsfrågor i vid mening men ingen nämnder den konkreta orsaken nämligen den muslimska massmigrationen som förändrat Sverige demografiskt (ett folkutbyte på gång) och som medfört en helt urholkad offentlig ekonomi i synnerhet i kommunsektorn, en havererad sjukvård på grund av överkonsumtion av sjukvård och tandvård i migrantgrupperna, den muslimska diasporan (no go zoner) med egna sharialagar, barnäktenskap, månggifte och hedersförtryck av flickor och kvinnor och inte minst den under de senaste två åren galloperande gängkriminaliteten med våldtäkter, skjutningar, sprängningar (250 år 2019) och våld mot etniska svenskar.
Intervjun med de tre socialdemokratiska ”tänkarna” visar i grunden hur vilsen socialdemokratin är idag och att hoppet för partiet är borta. Min prognos är att vi inom några år kommer att se SAP stabilt på en nivå strax under 20 procent och ett SD stabilt runt 30 procent.
Missnöjet är djupt och brett bland etniska svenskar ute i landet. Man behöver inte intervjua och samtala med många för att inse det. Jag samtalar ofta med folk på gatan, i affären, i bekantskapskretsen ( arbetare, tjänstemän, pensionärer, småföretagare) och alla kommer snabbt in på den muslimska massmigrationen och dess konsekvenser, ett Sverige som krackelerar för etniska svenskar.

 

 

 

https://www.expressen.se/nyheter/s-profilerna-sa-ska-lofven-vanda-krisen/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=facebook&social=fb&fbclid=IwAR33EnFZbNbkbY8W7C1DtRrZgqC9SEPN19qEYAK5eqyRvDPqf7wgMypI4yA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: