FÖRFALLET I SVENSKA KYRKAN ÄR TOTALT

hbtqparadis
I S:t Pauli kyrka i Malmö lyckas man fira en helt okristlig advent med ”mässa” och invigning av en ny altartavla. I det traditionella paradiset där Adam och Eva tidigare varit kan man nu se s.k. HBTQ-personer. En samling sexuellt avvikande pryder tavlan som heter ”Paradiset” (Paradiso Diabolo?) Konstnären är Elisabeth Ohlson Wallin.
Var skall man nu vara med?
Svenska kyrkan har jag lämnat bl.a. pga. PK-vänster ”ärkebiskop” Antje Jackelen. Vem hon tjänar är oklart men de kristna Sverige är det inte. Globalisterna? Muslimerna? Ondskans krafter kansket?
Det måste dock påpekas, att det finns många karismatiskt o riktigt kristna präster i Svenska kyrkan. Bland biskoparna är det mer tveksamt om de över huvud kan kallas kristna. Biskopsbreven är oftast en sörja av globalism, vänsterpolitik, muslimkramanden och obegripliga ekonomiska resonemang.
Läs o följ gärna om du tvivlar!

4 svar to “FÖRFALLET I SVENSKA KYRKAN ÄR TOTALT”

 1. Lars Tyskling Says:

  Denna tavla blir en riktig kalkon med tiden. vad är det för en kyrka som inte kan stå emot ett enda av vänsterns fåniga tilltag. Märkligt då ju majoriteten av dem som verkligen går i kyrkan är borgerliga. Vänstern skiter i kyrkan. De använder den bara som verktyg för socialismen och i förlängningen diktaturen. Och byråkraterna i ledningen fattar ingenting, eller också så fattar de och har en agenda. Lutar åt de senare. Medlemmar vill de i alla fall inte ha.

 2. Jan östman Says:

  Japp, Lennart. Så här ser det ut när en kyrka är mer angelägen att vara relevant för sin politiska samtid, än för sin tros följare och andliga förkunnelse. Dessutom; om bilden skall illustrera den bibliskt kristna skapelseberättelsen är den inkomplett utan inseminationssprutan.

 3. lennart waara Says:

  Tack Lars o Jan för i hög grad relevanta kommentarer som jag till fullo instämmer i. Andligheten o det kristet karismatiska budskapet är inte längre relevant o intressant för kyrkans ledare dvs ärkebiskop o biskopar. Kyrkan har via de partivalen till kyrkans politiska ledning politiserats vänsterut. Där sitter valda politiska representanter som inte ens är troende. Den vedervärdiga Stefan Löfvens än vedervärdigare muslimkramande fru sitter där som representant för S. Fy f-n! Ja, det är han som verkar där!

 4. Jan Östman Says:

  Uppdatering: Kyrkoledningen skjuter sig nu själv i foten genom att ta bort tavlan från kyrkorummet. Ormen visar sig vid närmare HBTQ.02-granskning visa sig vara en transa. Se där; inte ens det ”goda” är befriat från förtryckande strukturer! Märkligare ändå är väl att ingen hittills reagerat mot att bakgrundens himmel är blå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: