DU SOM INTE SETT SVT/AGENDA:S INTERVJU MED STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN (S) MÅSTE SE DEN FÖR ATT FÖRSTÅ HUR VI LEDS!

Det är oroande, upprörande och skrämmande att vi har en socialdemokratisk JÖK-regering med Stefan Löfven som statsminister med MP och med stöd av C och L och som inte bara tappat greppet om utvecklingen utan uppenbarligen inte ens ser eller förstår hur det ser ut i den verklighet som etniska svenskar har att leva med varje dag. Vad mera är; statsminster Stefan Löfven (S) förnekar verkligheten för en helt egen ideologisk fantasibild.
Hade Sverige en opposition med det minsta lilla stake i sig så skulle de kräva regeringens avgång omedelbart. Ett krav som nu reses brett på internet. T.o.m Expressen kräver på ledarplats Stefan Löfvens avgång.
Det är så sorgligt, så lösligt, så okunnigt och så lögnaktigt att man baxnar när man ser intervjun. För min del för andra gången. Än värre då. Om han hade haft åtminstone lite omdöme och inte något att komma med hade det varit en överlevnadsstrategi att avstå intervjun.
Vi har en statsminister som inte förstår och inte tar ansvar för den hemska situation vi har utan skyller på andra och pekar på lösningar som inte finns eller som provats och visat sig inte fungera.
Han påstår att gängkriminaliteten skall vara knäckt inom sex månader. Det är sant! Lyssna! Nyamko Sabuni – ett rör i vinden – trodde på ett ”förortslyft” som lösning fram till 2030.
Båda har FEL. Det vet nästan alla etniska svenskar men inte JÖK-regeringen.
AVGÅ FÖR BÖVELEN INNAN SVERIGE HAVERERAR HELT IN I INBÖRDESKRIG.
https://www.svtplay.se/video/23437514/agenda/agenda-11-nov-23-45?start=auto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: