FÅRAHERDEN OCH VARGEN.

Undrar om Stefan Löfven et consortes läst eller känner till fabeln om fåraherden som ropar: ”Vargen kommer”! Sannolikt inte trots att den är en veritabel klassiker med en tydlig sensmoral.
Fabeln av Aisopos handlar om fåraherden som ropar: ”Vargen kommer.” Byborna springer för att rädda honom och fåren men får lång näsa av fåraherden. Gång efter annan upprepar fåraherden ropen för att roa sig. Vargen kommer sedan verkligen på riktigt. Fåraherden ropar naturligtvis: ”Vargen kommer!” Byborna bryr sig inte längre. De låter sig inte luras än en gång. Vargen äter upp både fåren OCH fåraherden.
Det är exakt vad som händer i svensk politik. Stefan Löfven och Socialdemokraterna har i åratal skrikit ”rasister”, ”fascister”, ”nazister”, ”främlingsfientliga”, ”vit makt rörelse”, etc. etc om Sverigedemokraterna och inte bara om dom utan om alla oss som kritiserar ex. den muslimska massmigrationen och dess konsekvenser. De svenska folket har slutat att bry sig och låta sig skrämmas av invektiven. De har sett och upplevt verkligheten in på bara skinnet. Istället strömmar LO:s medlemmar och traditionella socialdemokratiska väljare över till SD.
Sensmoralen i fabeln om vargen är att den som upprepat ljuger till slut inte blir trodd ens när han talar sanning.
Sverigedemokraterna är på väg att käka upp både LO (slut med finansiellt stöd till S i val) och Socialdemokraterna. Idag står det 24 – 22 till SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: