KOMPETENSREGNET I SPÅRET AV MASSMIGRATIONEN.

Kommer ni ihåg hur Stefan Löfven, Morgan Johansson och Annie Lööf hävdade att med massmigrationen skulle följa ett regn av läkare och tandläkare och andra högutbildade.
Taxiförarna i Stockholm ansågs under en tid vara världens mest utbildade med alla läkare och tandläkare som körde taxi. Ganska snart visade sig påståendet vara falskt. Dessa läkare och tandläkare existerade helt enkelt inte. Inga dementier i MSM dock.
I Surahammar hävdade en ledande politiker (aktiv i KS idag) på ett offentligt möte (ca 100 personer i publiken) att en av ”världens ledande hjärtkirurger” vandrade runt på gatorna i Surahammar. Att han inte kunde kommunicera på något av världsspråken gjorde inte politikern misstänksam till påståendet. Han svalde påståendet med hull och hår och torgförde uppgiften på ett valmöte inför valet 2014 där jag var moderator.
Bland övriga muslimska massmigranter skulle finnas läkare och tandläkare som skulle bidra till bristerna i svensk sjukvård. Ett kompetensregn som skulle gynna svensk ekonomi. Hur gick det med det? Dom var inte så många. Och vad värre är de tandläkare, sjuksköterskor och läkare som finns klarar inte inträdeskraven.
Alarmerande få tandläkare, läkare och sjuksköterskor som är utbildade utanför EU/EES klarar kunskapsproven som ger inträde till det så kallade snabbspåret. Motsvarande resultat på de svenskstuderandes utbildningar hade skapat ramaskri och krav på omedelbara åtgärder.
Resultatet på det teoretiska och praktiska provet för perioden 1 juli 2016 – 30 juni 2019 är en nattsvart läsning. För tandläkarna är det direkt alarmerande. För att få fortsätta på det så kallade Snabbspåret, måste den som skriver proven vara godkänd på både det teoretiska och det praktiska provet.
Av 608 som uppgett sig ha tandläkarutbildning har endast 4 procent, 27 stycken, klarat båda delar av provet. 21 personer av dessa 27, alltså 3,5 procent av det totala deltagarantalet, har sedan fått sin yrkeslegitimation.
För läkare är resultatet bättre men ändå nedslående. Av 964 läkare/individer har 263 (27 procent) klarat både båda proven. Av dessa 263 har 82 (9 procent) fått legitimation. 701 (73 procent) har alltså inte klarat både det teoretiska och praktiska provet.
Resultatet för sjuksköterskor är lika dåligt. Av 238 sjuksköterskor/individer har 57 (24 procent) klarat både det teoretiska och praktiska provet. Av dessa 57 har 33 (14 procent) erhållit legitimation. 181 (76 procent) har alltså inte klarat båda proven. (Statistiken har erhållits från berörda universitet och Socialstyrelsens behörighetsavdelning (antalet legitimerade).)
Inga dementier från JÖK-regeringen. Inga kommentarer. Inga korrekta beskrivningar i MSM. Så vevas lögnerna och propagandan vidare och den muslimska massmigrationen fortsätter att kosta hundratals miljarder varje år!
VARFÖR SKALL SVENSKA SKATTEBETALARE FORTSÄTTA ATT FÖRSÖRJA DESSA LÅGUTBILDADE, LÅGKOMPETENTA OCH LÅGINTELLIGENTA MUSLIMSKA BIDRAGSTAGARE?
Källa till uppgifterna: Dagens Samhälle 2019-09-27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: