MIKAEL BINDEFELT – EN SUPERSMART REKLAMKUPP.

Mikael Bindefelt genomför i dagarna en SUPERSMART REKLAMKUPP med sin kändis-, näringslivs- och politikertäta festresa till Tel Aviv och Israel. Expressen och Aftonbladet skriver dagligen långa detaljerade artiklar om vad som händer med uttalanden av allehanda kändisfolk o politiker om hur snäll, generös och fin människa Bindefelt är. Att Bindefelt lyckades få Ebba Busch Thor KD, Ulf Kristoffersson M och Nyamko Sabuni L att åka med var rena högvinsten . Därmed garanterades intensiv mediabekavning. Media gick villigt och naivt i fällan. Ett genomslag i media som han inte behöver betala för via reklambudgeten och som ingen planerad reklamkampanj kan jämföras med. Lysande är bara förnamnet!

Bindefelt är som global reklammakare helt i nivå med den som planerade den medvetna lanseringen av Greta Thunberg för klimatalarmisen. Den senare är dock oerhört mycket mer skadlig och illvillig för Sverige!

Alla rika människor kommer i framtiden att vilja genomföra ett 50-/60-årskalas med hjälp av Mikael Bindefelts företag. Festresan med 150 kändisar, artister, politiker och näringslivsfolk kan Bindefelt sätta på företagets reklamkonto. Han har dessutom 150 entusiastiska säljare och promotors av fest-varianten.

Imponerande medvetet planerat och genomfört av Mikael Bindefelt!

Media får dessutom en psudohändelse att skriva om några dagar. Den muslimska migrantkrisen får ligga och vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: