GLOBALISTERNA OCH SKOLAN

I globalisternas agenda för att förstöra nationalstaten ingår som en viktig punkt att förstöra skolan. Så skaffar man sig okunniga och lydiga medborgare som blir röstboskap åt den globalistiska makteliten. För det ändamålet har man skaffat sig ett lydigt redskap i Skolverket och lydiga politiker som exempelvis Jan Björklund och Gustaf Fridolin.

 Genom att genomföra den ena s.k. skolreformen efter den andra och med olika förändringar urholka betygssystemen har man skapat kaos, missnöje och defaitism bland lärare och personal i skolan. Sedan låtsas man som om huvudproblemet är brist på resurser! För att riktigt urholka undervisningsväsendet så försöker man nu med lönesättning och annat kanalisera de bästa lärarna till de sämsta eleverna i den muslimska diasporan. ”Utanförskapsområden” med Orwellskt nyspråk! Eliten och de bästa eleverna lämnas därhän. Med neo-marxistisk identitetspolitik skall man förstöra det lilla som finns kvar.

 Eleverna kommer ut okunniga och utan tillräckliga kunskaper i läsning, skrivning och matematik och språk.  Engelska lär de sig via internetsurf i datorer och smartphones. De är däremot helt obekanta med den stora historien nationellt och internationellt liksom i den egna litteraturens och kulturens kanon.

 En förste lärare och programansvarig på gymnasieskolan i Solna Ljiljana Oreij larmar om att de 9 000 afghaner som skulle få tillfälligt uppehållstillstånd om de skrev in sig för gymnasieutbildning har helt otillräckliga förkunskaper. Endast några få procent kommer att klara av gymnasiestudierna. Hur drabbas övriga elever av att behöva dras med den typen av elever i klassen som dessutom sannolikt är betydligt äldre än resten av klassen?

”När ensamkommande ungdomar påbörjar sin utbildning i Sverige vet vi i de flesta fall ingenting om deras skolbakgrund, kulturella koder och vilka samhällsstrukturer de kommer ifrån.”

 Ett graverande exemplet på skolans urholkning är utnämningen av Årets lärare. En lärare har utsetts som anser att det är viktigare att eleverna lär sig tycka om sig själva och varandra och läraren än att de lär sig faktakunskaper.

”Jag hatar prov”. Det säger Esfir Ira Lövman med eftertryck i en intervju med UNT med anledning av att hon nyligen har korats till ”Sveriges bästa högstadielärare” på Lärargalan. Hon tycker också att ämneskunskaper är sekundärt – det viktiga är att bygga relationer med eleverna.

HON BLEV ÅRETS LÄRARE!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: