PUBLIC SERVICE – HUR STÅR DET TILL?

Det SVT presterar i form av nyheter och analyser gör att man undrar hur det står till på SVT med etik, moral och intellektuellt.

Bristerna i fråga om innehåll, objektivitet och neutralitet är under all kritik. Utelämnanden av viktiga fakta i kombination med oseriösa vinklingar är legio. Ibland förekommer rena lögner, ”fake news” med ett ord som PK-ideologerna i politik och media älskar att kasta på andra! SVT brister helt enkelt i respekt mot sina tittare som har all rätt att förvänta sig en sanningsenlig journalistik och seriösa presentationer av samhällsfrågor. Det är deras främsta uppgift som journalister och anställda vid SVT

Den senaste skandalen var utelämnandena och vinklingarna av vad Nobels Fredspristagare Dalai Lama faktiskt sade om migranterna i Europa. De bör återvända hem och ta hand om sina egna länder. Europa tillhör européerna och Sverige tillhör svenskarna. Här kan de inte fortsätta att leva på svenska skattebetalare.

Den ena efter den andra av mina intellektuella vänner berättar att de helt slutat titta på SVT. Det är en alltför olidlig sörja av bristande fakta och sanning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: