PK-RELIGIONEN BÖRJAR VACKLA!

Det måste vara möjligt att intellektuellt hederligt diskutera den okontrollerade välfärdsinvandringen och dess konsekvenser utan att etiketteras som än de ena än det andra. Det finns ju också en hel del seriös information, analyser och statistik att ta del av om man söker lite. Själv har jag i två år på FB och på min blogg skrivit om detta. Jag kan nu se hur proppen är på väg ur ketchupflaskan och hur tidigare förnekare börjar analysera och skriva om problemen (Anna Hedenmo är en). Det betyder väl också att den förlamande PK-religionen förhoppningsvis löses upp. Några år till kommer det nog ändock att ta innan en öppen intellektuellt seriös diskussion kan föras om massinvandringen och dess konsekvenser kriminalpolitiskt, socialt, ekonomiskt och arbetsmarknadsmässigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: