TOXISK KYRKA

Vänsterns feminister och tokfeminister talar gärna om TOXISK MASKULINITET. Den ser jag inget av snarare alltför mycket av frånvaro av unga män med maskulinitet (vi äldre är inte förstörda uppvuxna som vi är i familjer med sunda o riktiga relationer mellan man och kvinna) och feminiserade pojkar utan stamina, hållning och maskulin aggressivitet, helt kuvade och förstörda av dominanta feministmammor. Det priset återstår att betala i samhället i framtiden.

Nåja, det var egentligen inte det avsedda ämnet för dagskommentaren, men jag lät mig förledas i tankarna av ordet TOXISK. För det jag ser när jag, som på bilden spanar västerut mot (inte det kyrkligt troende Sverige) men väl mot organisationen Svenska kyrkan, numera tyvärr helt dominerad av socialdemokrater och perverterad socialistisk ideologi.

SVENSKA KYRKAN TOXISK.

I Kyrkans Tidning skriver en viss Susanne Wigorts Yngvesson,
professor i etik vid Enskilda Högskolan Stockholm:

Ett minskat barnafödande är den mest effektiva metoden för att bekämpa den påstådda klimatkrisen och förhindra att världen går under, därför bör Svenska kyrkan dela ut kondomer efter gudstjänsterna.

Det är så TOXISKT att jag inte kan underlåta att citera en skribent i tidningen DAGEN Mats Skogkär: ”Så här fullständigt bindgalna är alltså medlemmar i klimatsekten.” Professorstiteln (vid Enskilda Högskolan i Stockholm, vad det nu är för obskyr inrättning) är, noterade han ”ingen garanti för förekomsten av intelligent liv.”

Professorn Susanne Wigorts Yngvesson vid Enskilda Högskolan i Stockholm skriver vidare:

”Om man i Svenska kyrkans färdplan enbart fokuserar på åtgärder för klimatomställning så borde väl den mest angelägna satsningen vara att föda färre barn, helst inga alls”.

Hon anser det vara en rimlig åtgärd givet det påstådda klimatnödläget.

Vad bör då ingå i handlingsplan? Hon har tänkt till, TOXISKT får man kanske antaga. Jo, att dela ut kondomer efter gudstjänster och konserter skulle vara ett sätt för Svenska kyrkan att bidra till ett minskat barnafödande och bör vara en del i kyrkans handlingsplan i arbetet med att uppnå klimatneutralitet. Ytterligare ett förslag är att dela ut premier till anställda som inte skaffar barn.

Efter kyrkostyrelsens i Svenska kyrkan senaste sammanträde fick generalsekreteraren i uppdrag att formulera ”konkreta och uppföljningsbara delmål och handlingsplaner”. Frågan om barnbegränsning är en sådan konkret handlingsplan och generalsekreteraren bör därför uppmuntras att argumentera för eller emot denna fråga. Om fem år ska Svenska kyrkan efter eget beslut vara klimatneutral så inga aspekter borde väl lämnas obearbetade för färdplanen fram­över – om kyrkan menar allvar med att göra vad man kan.

Samtidigt fortsätter den högste TOXIKERN ärkebiskop Martin Modeus  (som jag tidigare diskuterat bl. a migration med per mejl och med en broder Fredrik Modeus som biskop i Växjö) flyga, senast till ett möte med Påve-Frasse i den eviga staden. Den flygresan har föranlett turbulens och förändring i det interna klimatet i organisationen Svenska kyrkan.

I verkligt broderlig och kyrklig anda ber vi för att dessa förledda och vilseförda får skall hitta de rätta vägen igen.

Länken till artikeln i kyrkans tidning:

https://www.kyrkanstidning.se/ledare/gastledare-om-kyrkan-menar-allvar-med-klimatet-fattas-detta

Lämna en kommentar